Dženifera Lopesa šokā par Bena Afleka jauno izskatu. "Tas ir kliedziens pēc palīdzības."
foto: Vida Press
Dženifera Lopesa un Bens Afleks.
Slavenības

Dženifera Lopesa šokā par Bena Afleka jauno izskatu. "Tas ir kliedziens pēc palīdzības."

Gerda Ansone

Jauns.lv

Kāds paziņa izdevumam “Closer” izteicies, ka Dženifera Lopesa nav sajūsmā par Bena Afleka jauno izskatu, un norāda, ka spriedze abu attiecībās ir lielāka nekā jebkad agrāk, jo pāris visbeidzot izgājis sabiedrībā bez laulības gredzeniem.

Dženifera Lopesa šokā par Bena Afleka jauno izskat...

Lai gan pāris oficiāli nav sniedzis paziņojumu par šķiršanos, Bens Afleks un Dženifera Lopesa aizvadītajā nedēļā Losandželosā redzēti bez laulības gredzeniem, veicinot pieņēmumus, ka abu attiecības ir beigušās. Turklāt 51 gadu vecā Bena vizuālā tēla izmaiņas raisījušas izbrīnu daļai fanu. Aktieris ticis pie jauna mohikāņu stila matu griezuma ar izskūtu sānu daļu. Viņš bija ģērbies apjomīgā ādas jakā un uzlicis aviatoru stila saulesbrilles. Pārim pietuvināts avots norādījis, ka 55 gadus vecā Lopesa neesot sajūsmā par šo tēla maiņu, un saskata pārmaiņās pusmūža krīzi, kura, viņasprāt ietekmējusi arī abu laulības izjukšanu.

Paziņa izdevuma “Closer” reportierim pastāstījis: “Viņa saka, ka tas skaidri parāda, ka Bens neatrodas īstajā noskaņojumā un nav tādā jau kādu laiku – kāpēc gan citādi viņš atteiktos no brīnišķīgas laulības un darītu visus šos nejaukos gājienus, piemēram, ignorētu viņu kāzu gadadienu, viņas dzimšanas dienu, saistības un pienākumus, ko viņi kopīgi uzņēmās, to skaitā arī pret burvīgo paplašināto ģimeni.”

“Pēc viņas domām, šobrīd viņš izskatās apmaldījies un tāds kā nožēlojams. Viņai ir pilnīgi skaidrs, ka šis ir sauciens pēc palīdzības, bet viņas rokas ir sasietas, jo viņš viņu pilnībā ignorē. Benu neuztrauc, ja Džena vai citi vēlas viņu tiesāt. Viņš ir sajūsmā par dzīves atgūšanu un jaunu tās sākumu.”

Dženifera Lopesa.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks atsevišķi ierodas uz Semjuela Afleka skolas izlaidumu

Neraugoties uz fanu prieku par Bena un Dženiferas atjaunotajām attiecībām 2021. gada aprīlī, viņu sirdis tika salauztas gada pirmajā pusē, kad parādījās pirmās baumas par nesaskaņām šķietami idilliskajā savienībā. Kad jūlijā pienāca abu laulības otrā gadadiena, bija klusums no abiem, kas pavisam noteikti nebija laba zīme.

Aizvadītajā mēnesī atklātībā parādījās informācija, ka Lopesa atgriezusies no ceļojuma pa Eiropu un atklājusi, ka Afleks pa to laiku izvācies no viņu kopīgās mājas Losandželosā. Benam šī būs otra šķirtā laulība. Viņš iepriekš bija precējies ar aktrisi Dženiferu Gārneri, ar kuru aktierim it trīs kopīgi bērni – Violeta, Serafina un Semjuels. Savukārt Lopesai šī būs jau ceturtā šķirtā laulība. Trešajā laulībā ar latino dziedātāju Marku Antoniju pasaulē nāca viņas dvīņi Makss un Emme. Paziņas apgalvo, ka “dokumentu nokārtošana šobrīd ir vairs tikai formalitāte”. “Bens un Džena šobrīd pat nesarunājas,” norādījis avots. “Kādu laiku viņa ļoti centās, bet šobrīd viņas vēstījums ir skaidrs. Tagad, kad abi ir atpakaļ Losandželosā, ik pa laikam notiek ziņu apmaiņa par bērniem, taču visus lietišķos jautājumus risina viņu palīgi un juristi. Džena aizvien nespēj noticēt, ka Bens ir aizgājis šo ceļu.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks tirdziņā Holivudā 2023. gada septembrī

“Viens no viņas darbiniekiem atsūtīja fotogrāfijas, kurās bija redzams Bena jaunais izskat,” pastāstījis paziņa. “Viņa bija pilnībā apjukusi un sākumā izjuta pret viņu mazliet žēluma. Viņai tas ir tikai pierādījums tam, ka viņš nepārprotami piedzīvo lielas identitātes problēmas, kā arī pusmūža krīzi. Iespējams, viņš domā, ka izskatās forši, bet Džena uzskata, ka tas ir izmisīgi slikti. Viņai nebūtu ne mazākā pārsteiguma, ja viņam parādītos jauni briesmīgi tetovējumi, kā viens jau esošais uz muguras, kas viņai ļoti riebjas. Viņa ir pārliecināta, ka Bens šobrīd ir viena soļa attālumā no pilnīgas sabrukšanas.”