"Mūžīgi īgns un neapmierināts." Ko par šķiršanos saka Lopesas un Afleka paziņas?
foto: MediaPunch / BACKGRID/ Vida Press
Dženifera Lopesa un Bens Afleks.
Slavenības
2024. gada 19. jūnijā, 15:54

"Mūžīgi īgns un neapmierināts." Ko par šķiršanos saka Lopesas un Afleka paziņas?

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Kļuvuši zināmi apstākļi, kuru dēļ Dženiferas Lopesas un Bena Afleka laulība ir faktiski izirusi. Populārajai aktrisei un dziedātājai tuvi avoti apgalvo, ka viņa ir "nogurusi no sava mūžīgi īgnā un neapmierinātā vīra".

"Mūžīgi īgns un neapmierināts." Ko par šķiršanos s...

Zinātāji piebilduši, ka iemesls, kāpēc 54 gadus vecā Dženifera Lopesa pametusi savu 51 gadu veco dzīvesbiedru, bijis tas, ka viņš vienmēr ir “kašķīgs un negatīvi noskaņots”, gluži tāpat kā Oskars Īgņa no TV šova “Sezama iela”. “Ja cilvēki redzētu, ko viņa patiesībā ir piedzīvojusi, tiem būtu vieglāk viņu saprast. Viņš smēķē bez apstājas, lamājas un bieži šķiet aizkaitināts. Iespējams, viņš ir lielisks režisors un aktieris, bet ar viņu kopā reti var pasmieties, saprotat?” izteikusies kāda no Lopesas draudzenēm.

Dženifera Lopesa.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks atsevišķi ierodas uz Semjuela Afleka skolas izlaidumu

Dženifera Lopesa ir “sarūgtināta par savas laulības iziršanu”, taču “cenšas no tā gūt maksimālu labumu, trenējoties, pavadot laiku kopā ar saviem dvīņiem Maksu un Emmi, un kaldinot jaunus plānus 2025. gadam”. Viens no viņas galvenajiem notikumiem būs koncertturnejas “This Is Me” atsākšana, kuru dziedātāja atcēla 2024. gadā, lai “atgūtos”. “Viņa ar nepacietību gaida došanos turnejā nākamgad, kad viņas personīgā dzīve būs nokārtojusies un viņa varēs komunicēt ar saviem faniem. Viņa ņems līdzi savu komandu un gūs no tā maksimālu baudu,” apliecinājis informācijas avots.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks laiku lokos: uz ekrāna un dzīvē