Dženifera Lopesa neveiksmīgi cenšas pārliecināt Benu Afleku neiesniegt šķiršanos
foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press
Bens Afleks un Dženifera Lopesa šā gada februārī.
Slavenības
2024. gada 12. jūnijā, 06:02

Dženifera Lopesa neveiksmīgi cenšas pārliecināt Benu Afleku neiesniegt šķiršanos

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Tiek ziņots, ka Dženifera Lopesa un Bens Afleks iestudē maiguma izpausmes sabiedrībā, jo pagaidām nevēlas publiski atklāt, ka gatavojas šķirties. Šobrīd pāris cenšas iegūt laiku, lai aizkavētu šķiršanās procesu.

Dženifera Lopesa neveiksmīgi cenšas pārliecināt Be...

Slavenajam pārim pietuvināti avoti apgalvo, ka Dženiferai Lopesai nav izdevies pārliecināt Benu Afleku neiesniegt prasību par laulības šķiršanu. Taču viņa ļoti cenšas nebūt “pārāk uzstājīga”, jo tas varētu vīru “nobiedēt”. Jaunākie ziņojumi liecina, ka Dženifera vēl nevēlas atteikties no laulības ar filmas “Gone Girl” zvaigzni, taču Bens esot pārliecināts, ka šīs attiecības nevar turpināties.

Dženifera Lopesa filmas “Atlas” pirmizrādes vakarā Holivudā 2024. gada 20. maijā

Kāds anonīms informācijas avots žurnālam “Closer” pastāstījis, ka pāris nolēmis “iestudēt maiguma izpausmes” sabiedrībā, līdz vienosies par nākamo soli savu laulības problēmu risināšanā. “Džena ir ģēnijs, kad runa ir par šova sarīkošanu kameru priekšā,” par Lopesu izteicies paziņa, atklājot, ka viņa lūgusi Afleku iesaistīties šajā publiskajā teātrī līdz viņi nebūs oficiāli iesnieguši laulības šķiršanas prasību. Zinātājs izteicies, ka Lopesa “ļoti cenšas nebūt pārāk uzstājīga, jo baidās viņu nobiedēt vēl vairāk. Šobrīd ik pa laikam iestudētā iziešana sabiedrībā ir tas, kam viņš piekritis.”

“Pārējā laikā viņi kontaktējas, taču komunikācija visai labi nesokas. Tas, ka pasaules priekšā tiek izspēlēts šis teātris, padara visu vēl sliktāku – viņa vēlas censties vēl vairāk un pierādīt, ka cilvēki kļūdās.” Avots arī atklājis, ka Lopesa vilcinājusies ar savas koncertturnejas atcelšanu līdz pēdējam brīdim, bet galu galā to izdarījusi, lai pēc iespējas vairāk laika pavadītu kopā ar Afleku.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks tirdziņā Holivudā 2023. gada septembrī

“Kamēr dokumenti nav iesniegti, viņa joprojām turas pie iespējas – lai cik niecīga tā būtu – ka viņi spēs visu atrisināt. Un, ja viņi to nevarēs, viņi strādās pēc šķiršanās stratēģijas nosacījumiem – piemēram, kad to visu paziņot publiski,” piebildis informācijas avots. Runājot par Afleku, tiek apgalvots, ka viņš neesot ieinteresēts piestrādāt, lai šīs attiecības izdotos un esošajiem noteikumiem piekritis tikai tāpēc, ka Lopsea lūgusi šobrīd nesteigties ar oficiālu šķiršanās prasību.