Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Dženifera Lopesa un Bens Afleks pārdošanā izliek savu sapņu māju
foto: X17/SIPA
Kalifornijas māja ar 12 guļamistabām un 24 vannasistabām nonākusi pārdošanā.
Slavenības

Dženifera Lopesa un Bens Afleks pārdošanā izliek savu sapņu māju

Izklaides nodaļa

Jauns.lv/CNN

Slavenību pāris Bens Afleks un Dženifera Lopesa uzkurinājis baumas par laulības šķiršanu pēc tam, kad publiski izlikuši pārdošanā savu sapņu māju.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks pārdošanā izliek s...

Ņemot vērā arvien pieaugošās spekulācijas par to, ka pāra attiecībās pēc laulības noslēgšanas pirms aptuveni diviem gadiem ir radušās problēmas, pāris ir izlicis pārdošanā savu Kalifornijas māju ar 12 guļamistabām un 24 vannasistabām.

Kā teikts sludinājumā, 38 000 kvadrātmetru plašais īpašums "pēdējo 4 mēnešu laikā tika nesen atjaunots ar visaugstāko kvalitāti" un "atrodas vienā no Beverlihilzas ekskluzīvākajiem un drošākajiem rajoniem."

"Šis nesen pārbūvētais un paplašinātais šedevrs piedāvā elpu aizraujošu skatu uz apkārtējiem kalniem, radot mierīgu fonu nepārspējamajām ērtībām," teikts sludinājumā. "Privātums un drošība ir nepārspējami, jo muiža atrodas aiz dubultiem vārtiem."

Šī nekustamā īpašuma cena ir tikai 68 miljoni ASV dolāru.

Afleks un Lopesa iegādājās māju 2023. gadā par 60 805 000 dolāru pēc plaši izziņotām divu gadu ilgām sapņu mājas medībām.

Solis par mājas pārdošanu sekojis pēc neskaitāmiem ziņojumiem plašsaziņas līdzekļos, ka pāris gatavojoties šķirt laulību un jau kādu laiku dzīvojot atsevišķi. Dženifera un Bens, kuri atjaunoja attiecības 20 gadus pēc pirmās atsauktās saderināšanās, salaulājās 2022. gada jūlijā.