Dženifera Lopesa un Bens Afleks laiku lokos: uz ekrāna un dzīvē

gallery icon
20
Slavenības
2024. gada 25. maijs, 06:55

Bens Afleks bijis "mirkļa neprātā", kad apprecējis Dženiferu Lopesu, un vēlas šķirties

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Lai gan viņi nesen kopā apmeklēja Bena Afleka meitas Serafinas (tagad sauktas par Finu) skolas iestudējumu, tiek ziņots, ka pāris dzīvojot atsevišķi, neraugoties uz to, ka pērn kopā iegādājās savrupmāju par 60 miljoniem ASV dolāru.

Jau krietnu laiku klīst runas par Bena Afleka un Dženiferas Lopesas irstošu laulību, un tiek ziņots, ka aktieris pēc “nākšanas pie prāta” vēlas šķirties. Pāris apprecējās 2022. gada augustā. Dženifera un Bens atjaunoja romantiskās attiecības 20 gadu pēc tam, kad bija atsaukuši savu pirmo saderināšanos. Lai gan fani no sirds priecājās par mīlas stāsta atdzimšanu, Bens šīs attiecības esot nodēvējis par “drudža sapni”.

“Page Six” vēsta, ka aktieris dedzīgi vēloties pielikt punktu šai laulībai. Kāds pārim pietuvināts avots apgalvo, ka lēmumu par kāzām aktieris esot pieņēmis “mirkļa neprātā”. Šāda informācija izskanējusi pēc tam, kad agrāk nešķiramais pāris dažu pēdējo nedēļu laikā vairākkārt redzēts viens bez otra līdzās.

Avots publikācijā norādījis: “Ja būtu iespēja šķirties mirkļa neprāta dēļ, viņš to darītu,” raksta “Express US”. “Viņam ir sajūta, ka pēdējie divi gadi bija tikai drudža sapnis. Viņš tagad ir atjēdzies un saprot, ka tas nekad neizdosies.”

Savukārt izdevums “People” rakstīja, ka Benam un Dženiferai ir “ļoti atšķirīga pieeja slavai”, kas noved pie nesaskaņām. Lai gan abi nesen kopā apmeklējuši Afleka bērna Fina skolas iestudējumu, tiek ziņots, ka pāris dzīvo atsevišķi, neskatoties uz to, ka pērn kopā iegādājies 60 miljonus ASV dolāru vērtu savrupmāju.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks tirdziņā Holivudā 2023. gada septembrī

gallery icon
21

Baumas par šķiršanos pieauga, kad fani pamanīja, ka Dženifera Lopesa ar “patīk” atzīmējusi “Instagram” esošu ierakstu par neveselīgām attiecībām. Attiecību ekspertes Lennas Marsakas ziņojumā bija iekļauti vairāki teksta fragmenti, kuru skaitā bija arī sekojošs: “Jūs nevarat izveidot veselīgas attiecības ar kādu, kuram trūkst integritātes un emocionālās drošības.” Ieraksta turpinājumā atzīmētas tāda cilvēka īpašības, ar kuru “nav iespējams veidot veselīgas attiecības”. Kritizēts arī ikviens, kurš “neciena jūsu laiku, neuzskata, ka ir svarīgi atzvanīt/nosūtīt ziņu pieklājīgā laika periodā” un “atkārtoti nepilda savus solījumus vai saistības attiecībā par saziņu”.

Tāpat Lopesa nesen viena pati apmeklējusi filmas pirmizrādes vakaru un citus saviesīgus sarkanā paklāja pasākumus, to skaitā “Met Gala” balli. Savukārt, kad viņai šonedēļ preses konferencē Meksikā uzdots tiešs jautājums par laulību ar Afleku, Lopesa nav ne apstiprinājusi, ne noliegusi klīstošās runas par šķiršanos.

Dženifera Lopesa filmas “Atlas” pirmizrādes vakarā Holivudā 2024. gada 20. maijā

gallery icon
10