foto: BACKGRID/ Vida Press
Ko Dženifera Lopesa atbildēja, kad viņai pajautāja par šķiršanos no Bena Afleka?
Dženifera Lopesa preses konferencē Meksikā, kur viņai pajautāja par šķiršanos.
Slavenības
2024. gada 23. maijs, 16:44

Ko Dženifera Lopesa atbildēja, kad viņai pajautāja par šķiršanos no Bena Afleka?

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Pēdējā laikā ar jaunu sparu uzvirmojušas baumas par to, ka Dženiferas Lopesas un Bena Afleka laulība ir uz šķiršanās robežas. Latino dīva nesen redzēta, apmeklējam pirmizrādes vakaru viena pati, bet aktieris filmas uzņemšanas laukumā izskatījies nomākts. Nesenā preses konferencē reportieris negaidīti uzdevis tiešu jautājumu Lopesai.

Dziedātāja un aktrise nesen viesojās Meksikā, kur reklamēja savu jaunāko filmu “Atlas” un piedalījās preses konferencē. Kāds no reportieriem pārsteidza klātesošos ar tiešu jautājumu par Lopesas laulību, lūdzot komentēt klīstošās baumas par šķiršanos. Bija acīmredzams, ka Dženifera Lopesa nav ieinteresēta publiski diskutēt par savu laulību ar Benu Afleku. Viņas atbilde nekādu skaidrību nesniedza. Tiesa, tā arī nekādā mērā nenoliedza klīstošās runas par iespējamām problēmām viņas ceturtajā laulībā.

Dženifera izskatījās saspringta par negaidīto jautājumu, taču centās iziet no situācijas ar smaidu uz lūpām. “Jūs labāk zināsiet,” pasmaidīja aktrise, skaidri liekot noprast, ka sīkākus komentārus nesniegs. Viesojoties Meksikā, viņas pirkstā aizvien mirdzēja laulības gredzens. Publika aplaudēja Lopesai par toleranto veidu, kā viņa tikusi galā ar situāciju, bet viņas kolēģis Simu Liu nekavējoties iejaucās, brīdinot reportierus izvairīties no šādu jautājumu uzdošanas māksliniecei.

foto: EyePix/INSTARimages/ Vida Press
Dženifera Lopesa un Simu Liu preses konferencē Meksikā.

Nedēļas sākumā Dženifera Lopesa apmeklēja “Netflix” filmas “Atlas” pirmizrādes vakaru viena pati bez vīra līdzās. Savukārt Bens Afleks tajā pašā laikā bija nofotografēts filmas “The Accountant 2” uzņemšanas laukumā Losandželosā un izskatījies nomākts. Dažas dienas pirms tam paparaci nofotografējuši viņu bez laulības gredzena pirkstā. Bet tas tikpat labi varēja būt noņemts filmēšanas vajadzībām.

Dženifera Lopesa filmas “Atlas” pirmizrādes vakarā Holivudā 2024. gada 20. maijā

gallery icon
10

Maija sākumā Dženifera viena pati apmeklēja arī Kostīmu institūta labdarības balli “Met Gala”. Tieši tad aizsākās runas par to, ka Afleks vairs nedzīvojot kopā ar sievu un esot izvācies no abu mājas. Savukārt maija vidū kāds anonīms informācijas avots izdevumam “InTouch” apgalvoja, ka abi apmeklējot laulību konsultantu, lai glābtu attiecības.