foto: Instagram / jlo
Dženifera Lopesa parāda pārāk atklātu Bena Afleka fotogrāfiju un saceļ vētru tīmeklī
Dženifera Lopesa un Bens Afleks.
Slavenības
2023. gada 22. jūnijs, 10:21

Dženifera Lopesa parāda pārāk atklātu Bena Afleka fotogrāfiju un saceļ vētru tīmeklī

Jauns.lv

Amerikāņu dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa apsveikusi dzīvesbiedru Benu Afleku Tēva dienā. Viņa iepriecinājusi savus "Instagram" sekotājus ar iepriekš neredzētām fotogrāfijām. Fani varēja aplūkot 50 gadus veco Holivudas aktieri tādu, kādu viņu ikdienā redz Dženifera, - mājas atmosfērā un puskailu.

Kadrus Dženifera Lopesa publicējusi savā personīgajā blogā. Vienā no tiem viņa lepojas ar sava mīļotā vīrieša lielisko fizisko formu.

Popdīva publiskojusi arī mīlīgus selfijus, kuros Afleks maigi piekļāvies sievai. Attēlos pāris šķiet ļoti laimīgs.

“Pateicības ieraksts tētim. Daudz laimes Tēva dienā, tēt. Un laimīgu Tēva dienu visiem lieliskajiem tētiem! Mēs jūs mīlam un novērtējam vairāk, nekā jūs spējat iedomāties,” tā “Instagram” rakstīja Lopesa. Ieraksts vairāk nekā 2,5 miljonus reižu atzīmēts ar “patīk” un šis skaits turpina pieaugt.

foto: Instagram / jlo
Dženifera Lopesa un Bens Afleks.

“Karsts vīrietis”, “Dženifer, kāpēc tu ķircini savus sekotājus?”, “Meitenīt, jums blakus ir ļoti pievilcīgs vīrietis”, “Šis tēvs ir skaists”, “Seksīgs vīrs un seksīga sieva”, “Tu esi laimīga sieviete, kurai blakus ir šāds vīrietis”, “Oho, kāds skaistulis”, “Jūs esat brīnišķīgi kopā!”, fani neskopojās labiem vārdiem un komplimentiem.

Dženifera Lopesa kāzu dienā 2022. gada 20. augustā

gallery icon

Taču šis ieraksts saņēmis arī krietnu devu negatīva vērtējuma. “Viņš tomēr nav tavu bērnu tētis”, “Ja viņš ir tētis, vai tu labāk nepubliskotu attēlus, kur viņš redzams kopā ar bērniem, viņa paša vai taviem, ja tev tādi ir, nevis bildi kur viņš ir puskails vai jūs esat redzami kopā… galu galā, viņš nav tavs tētis”, “Šī patiešām ir ļoti slikta gaume. Vai bērni vēlētos redzēt ko tādu????”, “Smieklīgi… Bens nav tavs tēvs. Ne arī tavu bērnu tēvs. Šis ieraksts vairāk ir par to: es esmu Dženifera Lopesa, paskatieties uz mani. Kur tad ir viņa bērni?”

Dženifera Lopesa un Bens Afleks 2022. gada 13. aprīlī

gallery icon

Dženifera Lopesa un Bens Afleks laiku lokos: uz ekrāna un dzīvē

gallery icon