foto: Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / Vida Press
Dženifera Lopesa satuvinājusies ar vīra Bena Afleka šķirto sievu Dženiferu Gārneri
Dženifera Gārnere (pa kreisi) un Dženifera Lopesa.
Slavenības
2023. gada 1. jūnijs, 19:00

Dženifera Lopesa satuvinājusies ar vīra Bena Afleka šķirto sievu Dženiferu Gārneri

Jauns.lv

Jauns.lv

Pēc kāzām ar Holivudas zvaigzni Benu Afleku dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa izveidojusi īpašu saikni ar vīra bijušo sievu aktrisi Dženiferu Gārneri.

Stāstot par abu Dženiferu attiecībām, kāds vārdā nenosaukts paziņa izteicies, ka Lopesa un Gārnere ļoti satuvinājušās pēc tam, kad viena otru labi iepazinušas.

Dženifera Gārnere ved savu meitu Serafinu un Lopesas meitu Emmi uz Disnejlendu

gallery icon

Pēc kāzām Lopesa kļuva par daļēju audžumammu Afleka trim bērniem, kuri viņam ir kopīgi ar pirmo sievu Dženiferu Gārneri. Šajā laulībā pasaulē nāca meitas Violeta un Serafina, un dēls Semjuels. Nesen arī Gārnere redzēta pavadām laiku ar sava šķirtā vīra jaunās sievas atvasēm.

Afleks un Gārnere rūpes par abu trim bērniem dala kopīgi jau kopš šķiršanās 2018. gadā. Afleks rūpējas arī par jauno ģimeni, kuru tagad papildina arī Lopesas dvīņi Makss un Emme.

foto: TheCelebrityfinder/MEGA / Vida Press
Dženifera Lopesa ved meitu Emmi uz Dženiferas Gārneres mājām.

“Beidzamā gada vai divu laikā viņas noteikti ir kļuvušas tuvas un ir iepazinušas viena otru daudz labāk,” par Lopesu un Gārneri izteicies kāds paziņa.

“Viņas abas ir brīnišķīgas mammas un vienmēr savu bērnu vajadzības liek pirmajā vietā,” piebildis avots.

Zinātājs izteicies: “Viņas ir parūpējušās, lai saplūdusī lielā ģimene būtu harmoniska. Viņas ir pietiekami nobriedušas, lai saprastu, ka vissvarīgākie ir bērni un jādara tas, kas dara viņus laimīgus.”

foto: Snorlax / MEGA / Vida Press
Dženiferas Gārneres meita Serafina (pa kreisi) un Dženiferas Lopeas meita Emme ir labas draudzenes.

Paziņa pastāstījis, ka Gārnere ļoti ciena to, ka Lopesa “pret viņas un Bena bērniem izturas, kā pret saviem, un arī viņa vēlas rīkoties tāpat”.

Šīs nedēļas sākumā Lopesa manīta pie Gārneres mājas, kur aizvedusi savu meitu Emmi. Vēlāk Gārnere vedusi 15 gadus veco Emmi un savu meitu Serafinu uz Disnejlendu.

foto: Snorlax / MEGA / Vida Press
Dženifera Gārnere ar meitu Serafinu un Dženiferas Lopesas meitu Emmi Disnejlendā.

Jau 2022. gada novembrī kāds avots stāstīja, ka abas Dženiferas “patiesi priecājas viena par otru”, un tās esot nepatiesas baumas, ka viņām it kā neesot labu attiecību. Paziņa savu sakāmo papildinājis ar piebildi, ka Gārnere “pat nespējot noticēt”, cik jauka ir Lopesa attieksmē pret viņas bērniem.