Slavenības
2024. gada 1. janvāris, 10:17

Dženifera Lopesa kaislīgi skūpsta Afleku, bet viņš šajā brīdī… skatās telefonā

Jauns.lv

Dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa (54) devusies iepirkties kopā ar savu vīru aktieri Benu Afleku (51). Šopingā pāris bija paņēmis līdzi arī savas mammas.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks redzēti iegriežamies modes apģērbu veikalā Rietumholivudā. Latino dīva matus bija saņēmusi zirgastē un dekoratīvo sejas kosmētiku lietojusi minimāli. Viņa izvēlējusies stilīgu koptēlu. Dženifera bija ģērbusies leoparda raksta mētelī un melnos piegulošos džinsos. Tērps akcentēja zvaigznes sievišķīgo figūru un slaido vidukli. Rokās viņa turēja melnu klasisku “Hermès Birkin” somu.

Bens bija ģērbies ērtā melnā mētelī, pelēkā džemperī un pieskaņotos džinsos. Savu koptēlu viņš papildinājis ar melnbaltiem “Nike” sporta apaviem.

Kādā brīdī Afleks izņēma no kabatas telefonu un sāka kādam rakstīt īsziņu. Sievai tas nepatika. Lopesa sāka kaislīgi skūpstīt vīru, nekautrējoties no citiem veikala apmeklētājiem, kā arī abu mātēm – Gvadelupas Rodrigesas (Lopesas mammas) un Kristoferes Annas Boldtas (Afleka mammas).

Dženifera Lopesa un Bens Afleks uz sarkanā paklāja Venēcijā 2021. gada 10. septembrī

gallery icon

Internetā nekavējoties sāka apspriest laulātā pāra jaunāko iziešanu sabiedrībā. “Vienīgais veids, kā novērst vīra uzmanību no telefona”, “Lieliski, kad šāds ģimenes iepirkšanās brauciens izrādās tik sirsnīgs un patiesi ģimenisks”, “Patīkami redzēt viņus laimīgus un skūpstāmies!” – rakstīja slavenā Holivudas pāra fani.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks tirdziņā Holivudā 2023. gada septembrī

gallery icon

Dženifera Lopesa un Bens Afleks laiku lokos: uz ekrāna un dzīvē

gallery icon