foto: Geisler-Fotopress GmbH / Alamy/ Vida Press
Dženifera Lopesa uzkurinājusi baumas, ka gatavojas šķirt laulību ar Benu Afleku
Dženifera Lopesa 2018. gadā.
Slavenības
2024. gada 19. maijs, 12:42

Dženifera Lopesa uzkurinājusi baumas, ka gatavojas šķirt laulību ar Benu Afleku

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Dženifera Lopesa uzkurinājusi baumas, ka viņa un Bens Afleks ir uz šķiršanās robežas. Dienu iepriekš attiecību eksperte Lenna Marsaka pastāstīja, ka zvaigzne atzīmējusi ar "patīk" viņas ierakstu par neveselīgām attiecībām.

Lennas publikācijā bija teikts, ka nav iespējams veidot attiecības ar kādu, kurš ir "atrauts no sevis". "Nevar gaidīt, ka kāds tevi ieraudzīs, kad pats sevi neredzi. Ir viegli stāties attiecībās, saglabāt tās ir daudz sarežģītāk, jo mīlestība nav sajūta, tā ir darbība," viņa rakstīja.

Baumas par to, ka Lopesa un Afleks šķiras, parādījās pēc tam, kad zvaigžņu fani pamanīja, ka viņi sen nav parādījušies kopā publikā. Virkne mediju, atsaucoties uz pārim pietuvinātiem avotiem, raksta par to, ka abi vairs nedzīvo kopā.

Piemēram, kāds zinātājs izdevumam "People" pastāstījis, ka Bens aizbraucis no abu kopīgās mājas Losandželosā un pašlaik dzīvo netālu, kamēr filmējas Gevina O'Konora filmā "Grāmatvedis 2". Savukārt Dženifera lielāko daļu laika pavada Ņujorkā, viņa ir aizņemta ar filmēšanos citā filmā - "Zirnekļsievietes skūpsts".

Tomēr nesen paparaci Lopesu un Afleku tomēr nofilmējuši kopā - pāris apmeklējis skolas izrādi, kurā piedalījusies Bena meita Serafina, kas dzimusi laulībā ar Dženiferu Gārneri. Pāris uz pasākumu bija ieradies ar ziedu pušķiem. Turklāt, pēc aculiecinieku stāstītā, "Bens izskatījās tā, it kā nebūtu priecīgs redzēt Dženiferu".

"Daily Mail" raksta, ka brīdī, kad Lopesa izkāpusi no automašīnas, Afleks nav pienācis, lai viņu apskautu vai noskūpstītu. 

Dženifera Lopesa un Bens Afleks tirdziņā Holivudā 2023. gada septembrī

gallery icon
21