Pasaulē

Dmitrijs Medvedevs, kurš slavens ar lamu pārpilniem "Telegram" vēstījumiem, saņēmis pārsteidzošu amatu. Tur viņa talanti var noderēt!

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv

Odiozais Krievijas eksprezidents Dmitrijs Medvedevs, kurš papildus histērisku lamu tekstu rakstīšanai savā "Telegram" kanālā ieņem arī Krievijas Drošības padomes priekšsēdētāja vietnieka amatu, tagad rūpēsies par jaunu nozari — viņš ievēlēts par Krievijas telekomunikāciju giganta "Rostelecom" direktoru padomes priekšsēdētāju.

Dmitrijs Medvedevs, kurš slavens ar lamu pārpilnie...

Kompānija "Rostelecom" paziņojusi, ka Kremļa diktatora Vladimira Putina tuvais draugs Medvedevs izraudzīts septembrī apstiprinātā jaunā direktoru padomes sastāva pirmajā sēdē.

Ar Dmitriju Medvedevu senā pagātnē tika saistītas cerības par Krievijas liberalizāciju, kad Putins 2007. gadā viņu izraudzījās par savu pēcteci Krievijas prezidenta amatā, jo saskaņā ar Krievijas konstitūciju viņš nedrīkstēja trešo reizi ieņemt šo amatu. Medvedevs Krievijas prezidenta krēslā nosēdēja līdz 2012. gadam, aizvien mazāk atgādinot liberāli vai demokrātu, bet dažus mēnešus pirms prezidenta vēlēšanām paziņoja, ka uz amatu atkārtoti nekandidēs un prezidenta amatā atkal varēs būt Putins.

Otrreiz Putins vairs neiespringa ar "rokādes" mahināciju, lai apietu konstitūcijā noteikto aizliegumu, un 2020. gada savdabīgā tautas balsojumā nokārtoja vajadzīgos konstitūcijas grozījumus, kas viņam ļauj valdīt arī turpmāk. Savukārt Medvedevs pamazām pārvērtās par agresīvu impēristu, sevišķi pēc  2021. gada, kad sāka regulāri apcerēt Ukrainu kā neizdevušos valsti bez vēstures. Pēc Krievijas invāzijas Ukrainā 2022. gada 24. februārī Medvedevs kļuva par galveno kaujas vanagu ne tikai pret Ukrainu, bet Rietumiem kopumā, publicējot naidpilnus, pat slimīgi histēriskus un rupjām lamām pārpilnus vēstījumus, kas drīzāk būtu pelnījuši psihiatru vai narkologu ievērību.