foto: REUTERS/SCANPIX
Medvedevs sasprindzinājis fantāziju un izdomājis jaunu Baltijas valstu apzīmējumu
Nav tālu brīdis, kad Krievijas eksprezidents Dmitrijs Medvedevs novilks (ja atcerēsies) bikses un publiski nokārtosies.
Pasaulē
2023. gada 4. septembris, 17:54

Medvedevs sasprindzinājis fantāziju un izdomājis jaunu Baltijas valstu apzīmējumu

Jauns.lv

Krievijas eksprezidents Dmitrijs Medvedevs dažas dienas cietās bez ierastās lamāšanās “Telegram” kanālā, bet neizturēja un nodeva uguņus pēc pilnas programmas, nodēvējot par nacistu līdzskrējējiem visus pēc kārtas, neaizmirstot laipnus vārdus veltīt arī Baltijas valstīm — mēs nu esam “mēra blusas”.

Ķengājoties par Ukrainas aicinājumu saukt pie atbildības Krievijas agresijas veicējus un atbalstītājus, Medvedevs to pavērš kā aicinājumu saukt pie atbildības pilnīgi visus Krievijas iedzīvotājus, un no šāda izzīsta apgalvojuma līdz apsūdzībām nacismā Medvedeva leksikā ir īss ceļš. "Kaut kur tas jau bija, vai ne?"

“Banderukrainu atbalsta gandrīz visi rietumvalstu priekšnieki. Tādēļ [ASV prezidents Džo] Baidens, [Kanādas premjerministrs Džastins] Trudo, [Lielbritānijas premjerministrs Riši] Sunaks, [Vācijas kanclers Olafs] Šolcs, [Francijas prezidents Emanuels] Makrons, [Itālijas premjerministre Džordža] Meloni, kā arī pretīgākās Polijas, lopisko Skandināvijas valstu, militāristiskās Japānas, somaino dzīvnieku no Austrālijas un Jaunzēlandes, un pārējo mēra blusu, tādu kā Baltijas valstis, vadītāji ir tieši un skaidri nacistu līdzskrējēji. Un attiecības ar viņiem jāveido kā pret nacistiskās koalīcijas valstu vadītājiem,” ierastā diplomātiskajā stilā raksta Medvedevs, aicinot vairs nesapņot kādreiz ar tām salīgt mieru.