Tērpies "Doktora Ļaunuma" kostīmā, Medvedevs atklāj savas perversās fantāzijas
Dmitrijs Medvedevs stāsta par savām ģeopolitiskajām fantāzijām (ekrānuzņēmums no video)
Pasaulē
2024. gada 4. marts, 17:44

Tērpies "Doktora Ļaunuma" kostīmā, Medvedevs atklāj savas perversās fantāzijas

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv

Parasti Krievijas eksprezidents Dmitrijs Medvedevs ar savām nekrofīliskajām un seksuāli perversajām fantāzijām par Ukrainu, kas varētu izraisīt psihiatru un narkologu ievērību, dalās savā privātajā “Telegram” kanālā, taču šonedēļ viņš nolēma ar tām klātienē padalīties plašajai auditorijai, turklāt tērpies kostīmā, kas ļoti atgādināja Ziemeļkorejas diktatora Kima Čenuna vai Ostina Pauersa komēdiju tēlu “Doktoru Ļaunumu”.

“Pašreizējā Ukrainas valsts ir nāvējoša, galvenokārt, saviem pilsoņiem, pēc būtības neizdevušās valsts pilsoņiem,” Krievijas sabiedrības "Zinības" maratonā "Zinības. Pirmie" paziņoja Medvedevs, daloties savās fantāzijās. “Vislabākais, kas viņus gaida — būt par izkurtējušā Rietumu vaska figūru muzeja vergiem, spēlēt galmā kurlmēmās kalpones lomu, kuru katru dienu Eiropas virtuvē izvaro aizokeāna suzerēns. Vai vēl ļaunāk, vienkārši kļūt par izlietojamu materiālu, kas diemžēl pašlaik notiek.”

“Kādreiz kāds no bijušajiem Ukrainas vadītājiem teica, ka Ukraina nav Krievija. Lūk, šai koncepcijai ir jāpazūd uz visiem laikiem. Ukraina, bez šaubām, ir Krievija!” aplaudējošajiem skatītājiem paziņoja Medvedevs, aiz kura muguras bija parādīta viņa sapņos esošā Ukrainas karte, kur praktiski visu tās teritoriju ir sadalījušas Krievija, Polija, Ungārija un Rumānija. Viņš piebilda, ka miera sarunas par Ukrainas likteni ir iespējamas ar “jauniem cilvēkiem, kuri atzīs teritoriālās reālijas”. 

Savukārt Krievijas iebrukumu Ukrainā “jurists” Medvedevs skaidro tā: “Tas ir īpašs gadījums.” “Runa nav par mūsu valsts, Krievijas Federācijas robežu paplašināšanu ar efektīvas okupācijas metodi. Bet tā dēvētā Ukraina pašreizējā izskatā nebūt nav tas, kas juridiskā valodā saucas rei occupandi “lieta, kas iegūta ar sagrābšanu”. Mūsu darbības — piespiedu, taču pavisam efektīvas darbības uz banderiešu režīma un kolektīvo Rietumu rusofobisko politiku, uz viņu centieniem sagraut mūsu valstiskumu, graut neatkarību un suverenitāti.”

Neaizmirsa Medvedevs arī savā stilā paspīdēt ar “asprātību”, publiski paķengājoties par rietumvalstu vadītājiem. Krievija “līdz noteiktam laikam” bija gatava sadarboties ar Rietumiem, ar Eiropas Savienību, bet šie rusofobi izvēlējās kļūt par amerikāņu “mēmajiem dzīvniekiem”, stāstīja Medvedevs, demonstrējot pirmklasnieka humora līmeņa kolāžu no sava “Telegram” kanāla. “Paldies, man arī patīk!” lepnumā piepūties atzina kādreizējais kodollielvalsts prezidents.

Medvedeva savādais tērps, ierasto klasisko uzvalku pēdējā laikā nomainot vai nu pret melno esesiešu ādas frenci vai "Doktora Ļaunuma" stila ancuku internetā jau izpelnījies zobgalības.