Pasaulē

VIDEO: Tbilisi jauna tūriste filmē video, pasper soli un iekrīt tunelī - viņa gājusi bojā

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv

Krievijas tūriste gājusi bojā Tbilisi (Gruzija), nejauši iekrītot pazemes pārejā. Pirms nāves meitene pastaigājās ar draudzeni un kamerā dziedāja dziesmu "Pēdējo reizi".

VIDEO: Tbilisi jauna tūriste filmē video, pasper s...

Traģēdija notika Pirmajā Republikas laukumā - Gruzijas galvaspilsētas centrā. Jaunā krieviete vārdā Arina Tbilisi ieradās kopā ar draugiem. Pirms nāves viņa pastaigājās ar draudzeni, līksmoja, dziedāja grupas "Jautrie puiši" dziesmu "Pēdējo reizi" un filmēja notiekošo ar telefonu.

Kādā brīdī meitene pavērsa kameru pret draudzeni, vienlaikus paklupa un iekrita pazemes pārejā, kuras nožogojums izrādījās pārāk zems un nespēja novērst liktenīgo kritienu. Draudzene izsauca ātro palīdzību. Cietusī nogādāta slimnīcā ar galvaskausa pamatnes lūzumu. Viņu glābt neizdevās.

foto: Soctīkli
Traģēdijas vieta.
Traģēdijas vieta.

Pati pazemes eja, spriežot pēc fotogrāfijām, tiešām ir ar diezgan zemu apmali un pie tam ne ar ko nav norobežota. Tbilisi iedzīvotājs Dato Akobia savos sociālajos tīklos raksta: "Tur nemaz nav iežogots, bērns vai pat pieaugušais var paklupt un nokrist," sašutis ir pilsētas iedzīvotājs.

Meitenes piemiņai viņas nāves vietā - pārejā - tapis memoriāls, uz kuru tiek nesti ziedi. Bojāgājušās tuvinieki šobrīd atrodas Gruzijā. Viņi nodarbojas ar dokumentiem, lai aizvestu meitenes līķi uz dzimteni.