Medvedevam atkal saasinājums: amerikāņi ir kuces bērni, nacistu mantinieki un vienkārši kropļi
foto: REUTERS/SCANPIX
Dmitrijs Medvedevs ar Vladimiru Putinu
Pasaulē

Medvedevam atkal saasinājums: amerikāņi ir kuces bērni, nacistu mantinieki un vienkārši kropļi

Jauns.lv

ASV vēstniecības uzruna Krievijas iedzīvotājiem ir “cinisma kalngals un morālās degradācijas robeža”, bet paši amerikāņi ir kuces bērni, nacistu mantinieki un vienkārši kropļi, paziņoja Krievijas eksprezidents Dmitrijs Medvedevs.

Medvedevam atkal saasinājums: amerikāņi ir kuces b...

Reizēm šķiet, ka Drošības padomes priekšsēdētāja vietnieka organismā ir iemontēts čips, kurš liek viņam momentāni riet un laist putas uz katru kairinājumu, kas nāk no Eiropas vai ASV. Šoreiz viņš noreaģēja uz ASV vēstniecības uzsaukumu Krievijas iedzīvotājiem, kurā teikts, ka “notiekošais nav jūsu cienīgs” – “mēs uzskatām, ka notiekošais nav jūsu cienīgs un esam solidāri ar ikvienu no jums, kurš cenšas radīt mierpilnāku nākotni.”

Tas izraisīja Medvedeva vētrainu žults izvirdumu. “Salkanā uzruna” ir pieklājīgākais, ko teica kādreiz par demokrātu un “atkušņa” nesēju dēvētais Medvedevs.

“Pat tādiem izcilajiem kropļiem tas ir cinisma kalngals un morālās degradācijas robeža. ASV tērē desmitiem miljardu dolāru karam Ukrainā, gigantiskos mērogos piegādājot savus ieročus, svešām rokām iznīcinot tūkstošiem cilvēku. Tas ir prātam neaptverams cinisms nacistu labākajās tradīcijās,” savā “Telegram” kanālā raksta Medvedevs. “Jā, šie kuces bērni, kuri ļerkšķ tādus murgus, arī ir [nacistu Vācijas] propagandas reihsministra Jozefa Gebelsa īstie mantinieki.”

“Tikai šie nedzīvi dzimušie murgi vairs ne uz vienu neiedarbojas. Bet uz to atbildi saņemsiet ne jau kabineta klusumā,” viņš draud. “Galvenā Jaungada dāvana ar raķešu “Cirkon” komplektu vakar devās pie NATO valstu krastiem. (..) Lai pastāv kaut kur 100 jūdžu attālumā no krasta, tuvāk Potomakas upei. Tā ka priecājieties! Liks atjēgties ikvienam, kurš radīs tiešus draudus Krievijai un mūsu sabiedrotajiem.”

“Jums un jūsu pakalpiņiem, kuri nogalina mūsu cilvēkus, nekad nebūs piedošanas. Runāsim ar jums spēka valodā, ja savādāk nesaprotat. Un ražosim vēl vairāk mūsdienu ieroču. Sitīsim ar tiem nacistu maitas, kuras jūs radījāt XXI gadsimtā. Atriebsimies katram noziedzniekam par katru nogalināto mūsu valsts pilsoni,” noslēgumā pakratīja virtuālo dūri Medvedevs.

Saulainais svētdienas rīts Sočos pie Putina un Medvedeva

Rīta treniņš, steika cepšana un sarunas pie kafijas - Krievijas prezidenta Vladimira Putina un premjera Medvedeva vasarīgās 30.augusta brokastis Soču ...

Medvedeva agresīvās tirādes pret Rietumiem un Ukrainu, īpaši nekontrolējot izteicienus, jau ir ierasta parādība. Viena no slavenākajām: “Man bieži vaicā, kādēļ mani ieraksti “Telegram” ir tik asi. Atbildu — es viņus neieredzu. Viņi ir nelieši un izdzimteņi. Viņi grib nāvi mums, Krievijai. Un kamēr esmu dzīvs, darīšu visu, lai viņi izzustu,” rakstīja par liberalizācijas veicinātāju kādreiz uzskatītais politiķis, kura runas stils ar katru gadu kļūst aizvien agresīvāks, savā centībā pārspējot daudzus pazīstamos Krievijas politikas “vanagus”.

Ļaunas mēles runā, ka Medvedevs publiski mēdz tik bieži norauties no ķēdes, jo aizraujas ar stipro dzērienu baudīšanu.

Dmitrijs Medvedevs bija Krievijas prezidents no 2008. līdz 2012. gadam, kaut gan Vladimirs Putins ir absolūts noteicējs Krievijā kopš kļūšanas par Krievijas pirmā prezidenta Borisa Jeļcina politisko mantinieku 2000. gadā.