Mihaēls Šūmahers pirmo reizi 11 gadu laikā izgājis sabiedrībā
foto: Bob Weymouth / Alamy/ Vida Press
Miljoni cilvēku visā pasaulē turpina cerēt, ka Mihaēls Šūmahers atveseļosies un būs publiski redzams plašam sabiedrības lokam.
Sporta zvaigznes

Mihaēls Šūmahers pirmo reizi 11 gadu laikā izgājis sabiedrībā

Sporta nodaļa

Jauns.lv

Septiņkārtējā Pirmās formulas (F-1) pasaules čempiona Mihaēla Šūmahera dzīvē noticis nozīmīgs pavērsiens, jo viņš pirmo reizi gandrīz 11 gadu laikā parādījies sabiedrībā. Leģendārais autosportists, kurš 2013. gadā pēc nopietna slēpošanas negadījuma, līdz šim nebija redzēts ārpus savām mājām vai ārstniecības iestādēm. Šī situācija mainījās septembra beigās.

Mihaēls Šūmahers pirmo reizi 11 gadu laikā izgājis...

Viens no pasaulē izcilākajiem un atpazīstamākajiem autosportistiem Mihaēls Šūmahers 2013. gada 29. decembrī slēpošanas laikā guva smagu galvas traumu un vairākus mēnešus pavadīja komā. Pēc šī negadījuma viņa ģimene rūpīgi sargā viņa privātumu, liedzot sabiedrībai informāciju par viņa veselības stāvokli. Tagad, pirmo reizi kopš negadījuma, viņš esot manīts sabiedrībā.

Pēc traģiskā notikuma sīkāka informācija par Šūmahera veselību ir bijusi ļoti ierobežota. Viņa sieva Korīna, kura rūpējas par viņu ar neizmērojamu mīlestību un rūpību, ir atļāvusi viņu apciemot tikai dažiem uzticamiem draugiem un ģimenes locekļiem.

Mirkļi no Mihaēla Šūmahera sievas Korīnas Šūmaheres dzīves

Lai gan informācija par Šūmahera veselības stāvokli joprojām ir ierobežota, ir zināms, ka viņam nepieciešama diennakts medicīniskā aprūpe, ko sniedz gan Korīna, gan vesela mediķu brigāde.

Kā vēsta britu tabloīds  "The Mirror", 55 gadus vecais Šūmahers bija ieradies uz savas meitas Džīnas Marijas kāzām pagājušajā sestdienā. 27 gadus vecā Džīna Marija apprecējās ar savu partneri Īanu Betki ģimenes villā Maļorkā, kur no cieņas pret Šūmaheru bija aicināts tikai neliels skaits viesu.

Kāzās tika veikti īpaši pasākumi, lai aizsargātu F-1 leģendas privātumu, tāpēc visiem viesiem bija jāievēro stingri noteikumi, lai Šūmahera ģimene varētu baudīt svinības bez bažām par nevēlamu informācijas noplūdi.

Septiņkārtējais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempions Mihaēls Šūmahers gadu gaitā.

Autosporta leģenda Mihaēls Šūmahers

Septiņkārtējais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempions Mihaēls Šūmahers gadu gaitā.

Maļorkas villu, kurā notika ceremonija, ģimene iegādājās 2017. gadā no Madrides "Real" prezidenta Florentino Peresa par aptuveni 32 miljoniem eiro.

Kā ziņo Maļorkas medijs "Ultima Hora", kāzu ceremonija ilga apmēram pusstundu, un jaunlaulātie teica "jā" ap pulksten 16:00. Kāzās piedalījās arī Šūmahera brālis Ralfs, kurš nesen paziņoja par savu homoseksuālo orientāciju, un dēls Miks, kurš pašlaik ir Mercedes F-1 komandas rezerves pilots.

Iespējams, ka tuvākajā nākotnē Šūmaheru ģimenē būs vēl vienas kāzas, jo Mika draudzene, dāņu modele Laila Hasanoviča, sociālajā tīklā "Instagram" devusi mājienu par iespējamu saderināšanos ar savu ilggadējo draugu.