Olas novārīt cieti vārītas, 7 min, atdzesēt un notīrīt. Sagriezt 4-6 daiviņās.
Maizi salauzt nelielos gabaliņos. Uz cepešpannas uzliet 3 ēd.k. olīveļļas, pievienot saspiestas ar naža plato galu ķiploka daiviņas, maizi un cept iepriekš uzkarsēta līdz 180 grādiem krāsnī 10-12 min.
Mērcei: apelsīnu kārtīgi nomazgāt un nogriezt plānas mizas šķēles (tikai oranžo daļu) un sagriezt plānās strēmelītēs. No apelsīna izspiest sulu. Apelsīna sulu sajaukt ar olīveļļu, pesto un sinepēm. Pievienot pēc garšas sāli un piparus, visu kārtīgi sajaukt.
Sieru sagriezt kubiņos. Uz šķīvja sakārtot salātlapas, sagrieztas olas, sausiņus, siera kubiņus un pārliet ar mērci.
Dekorē ar apelsīna miziņām.