Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Dārzeņu salāti ar jūras kāpostiem

Sastāvdaļas
  • 60 g marinētu jūras kāpostu
  • 40 g marinētu gurķu
  • 1 sīpols
  • 40 g vārītu kartupeļu
  • 40 g baltā redīsa
  • Krējums vai majonēze
  • Sāls, malti melnie pipari
Jūras kāposti ir labs olbaltumvielas avots, tie ir bagāti ar dažādiem mikroelementiem. Veselīgs ir arī šajos salātos iederīgais baltais redīss jeb daikons. Ēdiet uz veselību!

Pagatavošana

1
Jūras kāpostus sasmalcina, gurķus, redīsu un kartupeļus sagriež mazos gabaliņos, sīpolu nomizo un sīki sakapā, visu sajauc kopā bļodā un aizdara ar krējumu vai majonēzi.
2
Pievieno sāli un maltus melnos piparus pēc garšas.

Pievienot komentāru

Salāti