Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Redīsu salāti ar olu

Sastāvdaļas
  • 1-2 saišķīši redīsu
  • 2 cieti vārītas olas
  • 1 neliels sīpols
  • Lapu salāti
  • ½ citrona sulas
  • 1 ēdk. Majonēzes
  • 1 ēdk. Skāba krējuma
  • Sāls
  • Dilles
Redīsu sezona ir ļoti īsa, izmanto to! Šādus salātus pasniedz ar kartupeļiem un gaļu vai zivi.

Pagatavošana 5 porcijas

1
Redīsus nomazgā, sagriež ripiņās vai skaidiņās, mazliet apsāla un aplej ar citrona sulu.
2
Redīsiem pieliek sagrieztus lapu salātus, sasmalcinātas olas, sīpols, dilles. Liek traukā un pārlej ar majonēzi un krējumu.

Pievienot komentāru

Salāti