foto: Shutterstock.com
Salāti
2024. gada 21. martā, 10:00

Lēcu salāti ar desu un fetas sieru

Lēcu ēdienu priekšrocība ir to daudzējādība. Šeit arī ir pieļaujamas atkāpes no receptes, īpaši, ja pie sirds neiet pikanti ēdieni. Taču tiem, kam garšo nedaudz asuma, novērtēs šo recepti, kur lieliski sader fetas siera sāļums ar maigajām lēcām un sulīgo tomātu.

Pagatavošana

15 min2 porcijas
1

Lēcām nolej lieko šķidrumu.

2

Ķiploku, rukolu, pētersīļus, balzāmetiķi ar 4 ēdk. Eļļas sablenderē viendabīgā masā. Uz šķīvjiem kārto lēcas, smalki sagrieztus tomātus, gabaliņos sagrieztu fetas sieru un pārlej ar sablenderēto mērci. Pasniedz aukstu.