Kartupeļus ar dakšiņu vai kartupeļu stampu saspaida, pievieno olīveļļu un dilles. Visu samaisa. Pēc garšas pievieno mārrutkus un sāli. Šajā gadījumā kartupeļus nedrīkst blendēt, savādāk masa neturēsies kopā. Vēžu gaļu un garneles sagriezt smalkāk, pievienot majonēzi un samaisīt.
Servējamo gredzenu liek uz šķīvja vai uz dēlīša un pilda vispirms ar kartupeļu masu, tad ar garneļu-vēžu masu, tas atkal kartupeļu un nobeidz ar garneļu-vēžu masu.
Gatavas porcijas ar visu šķīvi vai dēlīti liek ledusskapī uz 2-3 stundām. Pirms pasniegšanas gredzenu akurāti pārlikt uz šķivja un noņemt gredzenu. Dekorē ar garnelēm, dillēm vai majonēzi.
Servējamos gredzenus var izveidot paši, izmantojot pet pudeles vai tukšas konservu kārbas.