Salāti
2017. gada 21. jūnijā, 09:33

Dimdiņdārza salāti

Mūsu platuma grādos vasara, diemžēl, ātri paskrien. Tāpēc jāizbauda katra vasarīgā diena. Sarīko dārza svētkus, vai dodies piknikā ar draugiem un izbaudi. Gaļas bumbiņas un mērci vari pagatavot iepriekš, bet pašus salātus sajaukt piknika vietā. Pateicoties produktam "Dimdiņdārzs" tas ir vienkārši, ātri un garšīgi. Izmēģini!

Pagatavošana

30 min6 porcijas
1

Malto gaļu liek bļodā, pievieno garšvielas un sāli, samaisa. No maltās gaļas veido bumbiņas valrieksta lielumā un cep līdz gatavībai.

2

Gatavo mērci. Sieru saspaida ar dakšu, pievieno krējumu, sasmalcinātus zaļumus un ķiploku sāli.

3

Tomātus un gurķus nomazgā un sagriež smalkāk.

4

Kārto porcijas bļodiņās kāpostus, marinētas bietes, gurķus, tomātus, gaļas bumbiņas. Pasniedz ar mērci.