Salāti Sniega pika
Sastāvdaļas
- 300 g liesas liellopa gaļas
- 100 g konservētu zaļo zirnīšu
- 100 g siera
- 2 olas
- 2 marinēti gurķi
- 1 sarkanais sīpols
- 2 ēdk. majonēzes
- zaļumi (pētersīļi, dilles, loki) – pēc garšas
- sāls
Salāti ar izteiktu garšu no liellopu gaļas, sīpoliem un marinētiem gurķiem. Sātīgi salāti svētku galdam!
Pagatavošana 2 porcijas
1
Liellopa gaļu uz vidējas uguns vāri, kamēr mīksta; jārēķinās aptuveni ar stundu.
2
Sagriez gaļu mazos gabaliņos, liec bļodā, pievieno zaļos zirnīšus, cieti novārītas, sagrieztas olas, sarīvētu sieru, pēc tam – smalki sagrieztus marinētus gurķus un majonēzi.
3
Salātus samaisi un pievieno plānās šķēlītēs sagrieztu sarkano sīpolu. Pirms pasniegšanas salātus samaisi vēlreiz, izkārto salātu traukā un rotā ar smalki sakapātiem zaļumiem.