Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Salāti Sniega pika

Sastāvdaļas
  • 300 g liesas liellopa gaļas
  • 100 g konservētu zaļo zirnīšu
  • 100 g siera
  • 2 olas
  • 2 marinēti gurķi
  • 1 sarkanais sīpols
  • 2 ēdk. majonēzes
  • zaļumi (pētersīļi, dilles, loki) – pēc garšas
  • sāls
Salāti ar izteiktu garšu no liellopu gaļas, sīpoliem un marinētiem gurķiem. Sātīgi salāti svētku galdam!

Pagatavošana 2 porcijas

1
Liellopa gaļu uz vidējas uguns vāri, kamēr mīksta; jārēķinās aptuveni ar stundu.
2
Sagriez gaļu mazos gabaliņos, liec bļodā, pievieno zaļos zirnīšus, cieti novārītas, sagrieztas olas, sarīvētu sieru, pēc tam – smalki sagrieztus marinētus gurķus un majonēzi.
3
Salātus samaisi un pievieno plānās šķēlītēs sagrieztu sarkano sīpolu. Pirms pasniegšanas salātus samaisi vēlreiz, izkārto salātu traukā un rotā ar smalki sakapātiem zaļumiem.

Pievienot komentāru

Salāti