Salāti
2017. gada 20. februārī, 06:20

Karstie kartupeļu salāti ar kūpinātu gaļu

Šis ir kārtīgs ēdiens iz senas pavārgrāmatas.Rekomendējam receptes pagatavošanā izmantot tieši laukos (mājās) kūpinātu gaļu. Tai ir īstā garša un aromāts. Lai labi garšo!

Pagatavošana

30 min4 porcijas
1

Kartupeļus un kūpinātu gaļu sagriež mazākos gabalos. Sīpolus smalki sakapā.

2

Ja ir čuguna panna vai forma, kurā var gan cept, gan likt cepeškrāsnī, tad iesakām taisīt uzreiz tajā. Ja tādas nav, tad izmanto pannu - pēc tam jāpārliek viss karsstumizturīgā formā.

3

Formu uzkarsē un apcep tajā kūpinātu gaļu un sīpolus. Pievieno kartupeļus, krējumu, apmaisa un uguni izslēdz. Pievieno Halapenjo, pārkaisa ar sarīvētu sieru un cep iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos 15 min.

4

Pasniedz uzreiz.