OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Salāti
2014. gada 9. decembrī, 19:50

Salāti ar teļa gaļu un tomātu - ķiploku mērci

Jo treknāka gaļa, jo mazāk tā satur olbaltumvielu. Tāpēc uzturā jācenšas izmantot liesa gaļa. Piedāvājam vēl vienu liesas gaļas pagatavošanas recepti.

Pagatavošana

15 min4 porcijas
1

Gaļu sagriezt šķēlītēs. Tomātiņus sagriezt 4-6 daļās. Bazilika lapiņas smalki sagriezt. Ķiplokus smalki sakapāt. Sajaukt bļodā tomātus, ķiplokus un baziliku. Pievienot olīveļļu, balzamiko, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas.

2

Uz šķīvja kārto salātlapas, pa virsu izkārto gaļu, ķiršu tomātus un visu pārlej ar pašu gatavotu tomātu mērci.

3

Pasniedz ar grauzdētu baltmaizi.