Labākā svētku dāvana mīļajiem: uzlabota dzīves kvalitāte
Esi vesels
2023. gada 11. decembris, 15:53

Labākā svētku dāvana mīļajiem: uzlabota dzīves kvalitāte

Reklāmas projekts

Lai gan Ziemassvētku laiks savā patiesajā būtībā ir par ģimeniskumu un mieru, bieži vien darbu un svētku burzma mūs pārsteidz nesagatavotus. Kurš gan nav attapies pāris dienas pims Ziemassvētkiem steigā skrienot cauri veikaliem, lai atrastu piemērotu dāvanu tuviniekiem. Sagādāt perfekto dāvanu var šķist kā izpildīt neiespējamo misiju. Kā parādīt mīļajiem, cik ļoti viņi mums ir nozīmīgi? Kā parūpēties par brāļa, mammas, tēta, omītes vai vectēva labklājību un padarīt viņus patiesi laimīgus?

Tas ir visiem zināms fakts, ka dāvātas lietas nespēj mums sniegt tikpat lielu laimi kā vērtīgi pavadīts laiks kopā vienam ar otru. Kā parūpēties, ka laiks, ko pavadām kopā ar mīļajiem ir kvalitatīvs? Svarīgi pārliecināties, ka labsajūtas piramīdas pamatos ir ielikta stabila fiziskā un mentālā veselība. Ja mums pietiks enerģijas un jūtīsimies spēcīgi, laiks, ko pavadām kopā ar mīļajiem cilvēkiem, būs daudz baudpilnāks. Izvēloties īpašas dāvanas, mēs spējam dāvāt atslēgu uz ilgu un laimīgu dzīvi.

Kā zināt, ko izvēlēties?

Lai gan ikdienā cenšamies ēst veselīgi, piekopt labu miega/ fizisko aktivitāšu rutīnu un rūpējamies par savu mentālo veselību, optimālai šūnu un orgānu darbībai ne vienmēr ar to ir pietiekami. Mūsdienu burkāns vairs nesatur tik pat daudz vitamīnu un minerālvielu, kā tas bija agrāk. Kad ar uzturu nepietiek, nepieciešams papildus uzņemt svarīgos elementus organisma atbalstam. Kad svētku dāvanai izvēlamies kvalitatīvus uztura bagātinātājus, ir vērtīgi pievērst uzmanību tādiem vitamīniem un mikroelementiem, kas ir visbūtiskākie un noderīgākie tieši konkrētajā gadījumā.

Cilvēki vecuma grupā no 18 līdz 50 gadiem

Tas ir pats dzīves cikla vidus, kad cilvēki ir savas enerģijas un spēka zenītā. Visdažādākās personības ar dažādiem mērķiem un vērtībām veido savu karjeru, ģimeni un personīgās attiecības. Ambiciozi un enerģiski, atvērti jaunām idejām un izaicinājumiem, gatavi smagi strādāt, lai sasniegtu mērķus un veidotu laklājīgu dzīvi.

Lai imunitāte spētu šo slodzi izturēt un pretoties vides radītajiem kairinājumiem, vīrusiem un baktērijām, svarīgi to atbalstīt un papildināt uzturvielu rezerves ar C un D vitamīnu, cinku, selēnu, dzelzsi, varu un mangānu.

Iepriekš minētie vitamīni un mikroelementi ir svarīgas sastāvdaļas antioksidatīvās sistēmas enzīmos, kas sniedz atbalstu imūno šūnu darbībai un stiprina organisma aizsargspējas.

Lai Tev nebūtu jālauza galva, kur, kādus un kādās devās katru no šīm uzturvielām lietot, uztici savu imunitāti Orthomol Immun. Orthmol Immun sastāvā ir visi nepieciešamos vitamīni un mikroelementi ne tikai bioķīmiski pamatotās kombinācijās, bet arī bagātīgās un pareizi sabalansētās devās, papildināti ar īpašām augu aktīvajām vielām. Orthomol Immun nodrošina labāko iespējamo atbalstu pareizai imunsistēmas darbībai.

Šajā dzīves posmā arī enerģija tiek tērētā maksimālajā režīmā – intensīvs darbs, studijas, biznesa ideju realizēšana un bērnu audzināšana. Kad iekšējās baterijas ir patukšojušās, bieži vien seko hronisks nogurums vai pat izdegšana.

Lai tā nenotiktu, jāparūpējas, lai organismam pietiekamās devās būtu pieejams vitamīns C, B2, B6, B12, E, Folskābe, niacīns, pantotēnskābe, magnijs, cinks, selēns, varš, mangāns.

Šo uzturvielu bioķīmiski pareizi sabalansēta kombinācija palīdzēs samazināt nespēku, atgūt enerģiju, dzīvesprieku, kā arī veicinās šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu. Orthomol Vital apvieno visus šos un daudzus citus elementus, kas organismam ir tik ļoti nepieciešami un visbiežāk tiek patērēti intensīvā darbā un paaugstinātas slodzes apstākļos. Orthomol Vital augstākās kvalitātes uzturvielu komplekss nervu sistēmai un efektīvai enerģijas vielmaiņai.

Sievietēm un vīriešiem, kuri domā par ģimenes papildinājumu, jārūpējas, lai pietiekami tiktu uzņemti D vitamīns, folijskābe, cinks un citas būtiskas uzturvielas. Īpaši svarīgi, ka vitamīni B12 un folskābe ir metilēto savienojumu veidā, tas nozīmē, ka šie vitamīni ir organismam vislabāk pieejamajā, aktīvajā formā.

Izvēloties uztura bagātinātāju, nepieciešams lūkot pēc tāda, kura saturā esošie elementi atbalsta auglībai nepieciešamās uzturvielas. Orthomol Natal, Orthomol Natal pre un Orthomol Fertil plus ir produkti, kuri savu efektivitāti auglības uzlabošanā pierādījuši jau gadiem.

Kā ar cilvēkiem pēc 50 gadu vecuma?

Dzīve pēc 50 turpinās!

Vēl ne sen tika uzskatīts, ka cilvēka dzīvē ir trīs galvenie periodi – jaunība, briedums, vecums. Mūsdienās viss ir mainījies un 50 gados briedums tikai sākas, kas iezīmē sākumu pilnīgi jaunam, agrāk neeksistējošam periodam cilvēka dzīvē. Cilvēkam šajā periodā turpinās aktīva darba dzīve, kur jāpieņem aizvien jauni izaicinājumi - mākslīgais intelekts, viedierīces, dažādi digitālie rīki.  Cilvēki virs 50 aizvien vēl mācās, pieņem izaicinājumus un pierāda sevi daudz vairāk, kā to darīja cilvēki iepriekšējās paaudzēs.

Tāpēc noteikti vērts atcerēties par vitamīniem un minerālvielām

Optimālai smadzeņu darbībai: Omega 3 taukskābes, B vitamīnu grupa, it īpaši B6 un B12, E un C vitamīns, folāti, koenzīms Q10, L-karnitīns, resveratrols, cinks, selēns, magnijs.

Veselīgai sirdsdarbībai: vitamīns B6, B12 un folskābe nodrošina veselīgu homocisteīna vielmaiņu. Vitamīns B1 (timīns), omega-3 taukskābes EPS un DHS (250 mg/ dienā) sirdsdarbības normalizēšanai.

Uzlabotām koncentrēšanās spējām: vitamīns B1, B6, C, magnijs, folskābe, biotīns un niacīns uzlabo cilvēku psiholoģisko stāvokli.  Vitamīns B12 ir būtiska komponente nervu sistēmas darbībā.

Cilvēkiem, kas ir fiziski aktīvi un nodarbojas ar sportu: L-karnitīns, koenzīms Q10, omega-3 taukskābes, magnijs, kas palīdz nodrošināt labu enerģijas ieguves vielmaiņu un veicina optimālu muskuļu darbību.

Šajos svētkos dāvāsim patiesi noderīgas un vērtīgas dāvanas!

Palīdzēsim viens otram uzturēt veselību vislabākajā stāvoklī!