foto: Publicitātes foto
Kā nebūt statistikai un gulēt saldi
2022. gada 19. maijs, 07:00

Kā nebūt statistikai un gulēt saldi

Reklāmas projekts

Jauns.lv

«Mosties, tevi gaida lieliskas lietas – beidzot ir pienācis gada veiksmīgākais mēnesis,» tik daudzsološu maiju man sola zvaigžņu pētnieki.

Tiesa gan, horoskopā ir uzsvērts, ka «jaunu sajūtu uguņošana» iespējama tikai tad, ja tai netraucēs nogurums un miegainība. Veiksmei vajagot dzīvesprieku, enerģiju un aizrautīgu vēlmi sevi pilnveidot.

Bet kur rast iedvesmu un optimismu, ja ir gandrīz konstants bezspēks? Kā pilnvērtīgi atjaunoties, ja miegs ir trausls visas nakts garumā? Izrādās, tie ir jautājumi, kas šajā pavasarī nomoka ne tikai mani. Pēc 24. februāra, kas cilvēkus iemeta jaunā krīzē, 16 procentiem (!) Latvijas iedzīvotāju ir izteikti pasliktinājusies miega kvalitāte, - tā secināts nesen veiktā aptaujā.[1]

Kārtējā telefona sarunā ar māsu apjautājos, vai arī viņa iekļaujas šajos statistikas datos. Izrādās, ka nē – viņa jau vairāk kā mēnesi lieto farmācijas zīmola LYL love your life® uztura bagātinātāju LYL zen un apgalvo, ka, tieši pateicoties tam, izjūt stresa mazināšanos, koncentrēšanās spēju pieaugumu un, galvenais, labi guļ.

Interneta aptiekas mājas lapā iepazinos ar informāciju par šo “sirdsmiera” produktu un uzzināju, ka tas ir 100 procenti dabisks (manuprāt tāds retums šīs iedarbības produktiem!) risinājums ar zinātniski pierādītu iedarbību garīgai un fiziskai labsajūtai.

LYL zen sastāvu veidojošā LYLcalm™ formula, kuras sastāvā esošais patentētais bioaktīvais melones ekstrakts Extramel® ir īpaši spēcīgs stresa mazināšanai – divos godalgotos klīniskos pētījumos pierādīts, ka jau 28 dienu laikā tas par 63 procentiem samazina tādus stresa izraisītus simptomus kā bezmiegs, aizkaitināmība, mentāls un fizisks nogurums, nespēks. Ekstrakta efektivitāti papildina īpaši nozīmīga minerālviela nerviem – magnijs. Bez tam magnijs te ir uz šo brīdi farmācijas nozarē inovatīvākajā L-pidolāta formā, kurai piemīt augstāka uzsūkšanās spēja.[2] Abi šie argumenti mani ne tikai pārliecina par produkta kvalitāti, bet arī to, ka manis samaksātā nauda, iegādājoties šo uztura bagātinātāju, būs ieguldīta vērtīgi – uzņemtais produkts sniegs man gaidīto iedarbību un netiks momentāni izskalots no organisma ārā.

foto: Publicitātes foto

Turpinot pētīt pieejamo informāciju par LYL zen un LYLcalm™, secinu, ka tā nodrošina organismu ar superoksīda dismutāzi (SOD). Ko tas nozīmē? Izrādās, ka SOD ir enzīms, kas atrodams visās dzīvās šūnās – tas dabiski rodas organismā, palīdz ne tikai uzturēt veselību, bet arī laikus «salabot» radušos bojājumus un nepilnības, un pasargāt šūnas no priekšlaicīgas bojāejas.[3]

Uzzinu, ka SOD apjomi, ko dabiskā ceļā saražo organisms, pēc 25 gadu vecuma strauji mazinās, un tieši šī iemesla dēļ farmācijas nozare ir atradusi aizstājēju – bioaktīvu SOD, kas kombinācijā ar magniju L-pidolāta formā nostiprina organisma dabiskās aizsargspējas cīņā ar oksidatīvo stresu un brīvajiem radikāļiem, tādējādi veicinot normālu nervu sistēmas darbību.

Savukārt magnijs L-pidolāta formā palīdz uzlabot miegu un atslābināt muskulatūru, tādā veidā dodot iespēju organismam atjaunoties – gan pēc mentālas, gan fiziskas slodzes. Šāda SOD un magnija kompozīcija esot arī lielisks sargs pret ādas un organisma priekšlaicīgu novecošanos, jo brīvo radikāļu esamība paātrina novecošanās procesus, savukārt SOD palīdz tos izvadīt no organisma, aizsargājot šūnu līmenī.

Un, kas svarīgi (vismaz man noteikti) - pateicoties mikrokapsulācijai, LYL zen sastāvs ir aizsargāts pret kuņģa skābes uzbrukumiem.

Viss iepriekš minētais ļāva noticēt māsas stāstam par viņas pašreizējo zen dzīvi, tāpēc, dodoties uz darbu, ieskrēju aptiekā. Jau ieraugot LYL zen nomierinoši zaļo un uz tausti tik tīkamo iepakojumu sapratu - tā ir īsta dāvana manam iekšējam mieram. Un kā medus manai pārliecībai vēl izskanēja farmaceites atzinīgie vārdi – LYL zen sniegto ieguvumu jau apliecinājušas klientu pozitīvās atsauksmes.

Lai arī jums maijs rit sirdsmierā un zenmiegā!

Šobrīd LYL zen aptiekās pieejams ar atlaidi -20%.

1. Tautas veselības avīze, maijs 2022 nr.5, 4. lpp

Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.

Reklāmas raksts sadarbībā ar SIA "Ozermedia".