foto: Publicitātes foto
Tīrot zobus, var aizsargāties arī pret vīrusiem
Esi vesels
2022. gada 16. maijs, 08:00

Tīrot zobus, var aizsargāties arī pret vīrusiem

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Izvēloties zobu kopšanas līdzekļus, ierasti vērtējam to spēju samazināt aplikumu, baltināt zobus un novērst kariesu. Izrādās, zobu pasta arī var būt noderīgs līdzeklis, kas neļauj organismā iekļūt dažādiem vīrusiem un mikrobiem.

Dabīga pretvīrusu iedarbība

Šāda papildu pretvīrusu iedarbība ir zobu pastai Larifan – tās oriģinālais sastāvs speciāli paredzēts mutes dobuma gļotādas kopšanai, pasargājot no kaitīgiem ārējās vides faktoriem. Šī zobu pasta arī izceļas ar nomierinošu un viegli atsāpinošu iedarbību, kas var uzlabot pašsajūtu cilvēkiem ar dažādām stomatīta izpausmēm, kas mutes gļotādu padara sāpīgu un jutīgu.

Aizsardzību pret vīrusiem, mikrobiem un baktērijām nodrošina patentētā, dabīgas izcelsmes sastāvdaļa dsRNS Larifan. To satur arī vesela virkne dažādu citu ikdienas higiēnas līdzekļu, kas piemēroti gan pieaugušajiem, gan bērniem.

Kas izraisa stomatītu?

Stomatīts ir mutes gļotādas iekaisums, ko var izraisīt vīrusi, sēnīte vai baktērijas. Ļoti bieži tas ikdienā neizpaužas, bet parādās, tiklīdz organismam radusies stresa situācija – piemēram, vitamīnu trūkums vai tiek lietoti kādi medikamenti, pret kuriem cilvēkam ir nepanesamība, piemēram, antibiotikas, broms, jods vai citi medikamenti.

Stomatīta parādīšanos var veicināt arī dažādas slimības, tostarp cukura diabēts, akūtas infekcijas, kuņģa un zarnu trakta saslimšanas. Nereti stomatītu var izraisīt arī slikta mutes dobuma higiēna vai neārstēti zobi.

Iekaisums var veidoties jebkurā mutes dobuma vietā, tas ir sāpīgs un traucē ēdot vai runājot. Īpaši nepatīkams stomatīts ir maziem bērniem, kuri, iespējams, vēl tik labi neprot pareizi iztīrīt zobus, kas ir viens no stomatītu veicinošiem faktoriem. Tāpēc vecākiem būtu jāseko līdzi, kā bērns tīra zobus un, pamanot kādas problēmas, tās atbilstīgi jāārstē. Larifan zobu pastas izmantošana var palīdzēt novērst gļotādas problēmas pirms tās radušās.

Stomatīta riska grupas

Lai pasargātu mutes gļotādu no vīrusiem un baktērijām, Larifan zobu pasta īpaši ieteicama cilvēkiem, kuri:

  • bieži slimo ar herpes izraisītu stomatītu;
  • bieži slimo ar aftozu stomatītu, citiem iekaisuma procesiem mutes dobumā;
  • lieto izņemamas protēzes, kas var radīt gļotādas nobrāzumus.

Šajos gadījumos zobu pastu ar īpašu aizsardzību vēlams lietot ikdienā, lai dzīves kvalitāti pēc iespējas retāk traucētu nepatīkamās stomatīta izpausmes.

Zobu veselībai un ikdienas aizsardzībai

Zobu pasta Larifan ir oriģināla sastāva līdzeklis mutes dobuma gļotādas kopšanai. Tās sastāvā ir iekļauts patentēts, dabiskas izcelsmes komponents dsRNA Larifan, kas piešķir papildus aizsardzību. Vienlaicīgi ar tradicionālajām zobu pastu īpašībām, zobu aplikuma samazināšanu, zobu baltināšanu un aizsardzību pret kariesu, dsRNA Larifan pasargā mutes gļotādu arī pret dažādiem kaitīgiem ārējās vides faktoriem, īpaši - pret vīrusu un mikrobu iekļūšanu un attīstību organismā caur mutes dobumu.

Raksts tapis sadarbībā ar Lotos Pharma interneta veikalu Avemed.lv