foto: Publicitātes
Vai var uzvarēt stresu dabīgā ceļā?
Esi vesels
2023. gada 14. marts, 08:45

Vai var uzvarēt stresu dabīgā ceļā?

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Mūsdienās reti kurš sacīs, ka neizjūt stresu un tā ietekmi uz veselību un pašsajūtu. Arī tad, ja sākotnējo problēmu esam atrisinājuši, stresa sekas izlien kā īlens no maisa un nostāda fakta priekšā – tagad, lūdzu, tiec ar mani galā, citādi labi nebūs!

Strādāju komunikāciju uzņēmumā par projektu vadītāju un, ja pirms tam domāju, ka projektu vadīšanā galvenais ir racionāla un strukturēta domāšana, lietišķa attieksme pret darāmo un, lai nu kas, bet tas man, divu bērnu mammai, nav nekas svešs un nepieveicams, tad tagad saprotu, ka šī prasme ir jābalsta arī profilaktiski – ar vitamīniem un uztura bagātinātājiem.
Vairākkārt ir bijušas reizes, kad pēc veiksmīgas liela projekta pabeigšanas pēkšņi noliekos slīpi ar angīnu, vēdera vīrusu vai kādu citu kaiti, – tā mans organisms signalizē, ka, lai gan viss ir noritējis veiksmīgi, šī pārslodze tam nav bijusi pa prātam.

Gada nogale pati par sevi ir uztraukumu pilns laiks, kad jādomā ne vien par darba lietām, bet arī bērnu eglītēm, balli vīra darbavietā, dāvanām mīļajiem, Ziemassvētku vakariņām, Jaunā gada sagaidīšanu un, galu galā, par nākamā gada plāniem… Rudenī, kārtējo reizi darot vairākus darbus reizē, pārslēdzoties no viena pie otra un trešā, un atkal pie pirmā un jau nākamā, sajutu, ka kakls iesāpas, ik pa laikam uznāk sīki drebuļi, un sapratu – organisms raida brīdinājumu.

Pajautāju draudzenēm, kā viņas cīnās pret stresu: viena pastiprināti nodarbojas ar jogu, otra stresu noņem ar rokdarbiem, bet trešā ieteica pamēģināt absolūti dabīgu risinājumu, kam sastāvā ir bioaktīva SOD un jaunākās paaudzes magnija kombinācija. Kad izrādījās, ka šo līdzekli ražo man zināmais pašmāju ražotājs LYL love your life®, man vairs nebija šaubu – jāiet uz aptieku! Biju jau lietojusi LYL piedāvāto LYL premium C vitamīnu ādas izskata uzlabošanai un rudens noguruma novēršanai, bet tēvam uzdāvinājusi senioru veselībai noderīgo D3 vitamīnu- LYLsunD3, un abos gadījumos rezultāts bija lielisks.

Aptiekas apmeklējums bija tieši laikā – pirmkārt, farmaceite pastāstīja par jaunā LYL zen labajām īpašībām: tas spēj mazināt ne tikai stresu (klīniskajos pētījumos pierādīts, ka 28 dienu laikā stresa līmenis krītas par 22% [1] ), bet arī stresa izraisītu bezmiegu un fiziskas sāpes, aizkaitināmību un nogurumu (šajos pašos pētījumos šie stresa radītie simptomi mazinājās par 63% [1] ). LYL zen sastāvu veidojošā, patentētā LYL calm™ formula ir efektīvs stresa mazināšanas līdzeklis.

foto: Publicitātes

Turklāt SOD enzīms stimulē organisma endogēnās (iekšējās) aizsargspējas. Tas efektīvi darbojas pret oksidatīvo stresu, kad organismā zūd antioksidantu un brīvo radikāļu līdzsvars, izraisot pārāk daudz brīvo radikāļu veidošanos, jau šūnu līmenī [2]. Vēl man patika, ka LYL zen ir dabīgs un ilgtspējīgs, jo ražots, pateicoties ekoloģiskiem procesiem, bez šķīdinātājiem vai piedevām, turklāt, pateicoties mikrokapsulācijai, LYL zen kapsulu sastāvs ir aizsargāts pret kuņģa skābes uzbrukumiem, kas savukārt nodrošina maksimālu produkta iedarbību.
Pēc mēnesi ilgas LYL zen lietošanas esmu pārliecināta, ka samaksātā nauda bija vērtīgs ieguldījums: pamazām ir atgriezies emocionālais un fiziskais līdzsvars, jūtos moža, vesela un skatos paredzēto darbu sarakstā ar vēsu prātu.
Vēl kas – tieši svētku laikā LYL zen ir pieejams aptiekās par draudzīgu cenu, un tas nozīmē, ka man ir Ziemassvētku dāvana gan vīram, gan kolēģēm!

Decembrī iegādājies LYL zen aptiekās un interneta aptiekās ar atlaidi –20%.

Reklāmas raksts sadarbībā ar SIA Ozermedia