Liama Peina traģiskais kritiens no viesnīcas balkona iemūžināts videonovērošanas kamerās
foto: REUTERS/SCANPIX
Liams Peins gāja bojā 16. oktobrī, nokrītot no balkona.
Slavenības

Liama Peina traģiskais kritiens no viesnīcas balkona iemūžināts videonovērošanas kamerās

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Šausminošais brīdis, kad bijušais “One Direction” dalībnieks Liams Peins gāja bojā, nokrītot no viesnīcas balkona Buenosairesā, fiksēts videonovērošanas kamerās.

Liama Peina traģiskais kritiens no viesnīcas balko...

Kā apgalvo Argentīnas žurnāliste Paula Varela, video kadros redzams, kā bijusī grupas "One Direction" zvaigzne noģība, pirms nogāšanās no “CasaSur Palermo” viesnīcas trešā stāva balkona.

31 gadus vecais dziedātājs bija atvaļinājumā Argentīnā kopā ar savu draudzeni Keitu Kesidiju. Viņi šomēnes bija apmeklējuši Peina bijušā grupas biedra Niala Horana koncertu.

Tiek ziņots, ka varas iestādes tur videonovērošanas ierakstus slepenībā, kamēr notiek izmeklēšana par traģisko incidentu. Prokurori uzskata, ka Peins kritiena brīdī bija "daļējā vai pilnīgā bezsamaņas stāvoklī" psihotiska epizodē, kuru izraisīja vielu lietošana.

Liams Peins gāja bojā 16. oktobrī traģiskos apstākļos 31 gada vecumā, nokrītot no viesnīcas balkona Argentīnas galvaspilsētā Buenosairesā.

Liama Peina piemiņas pasākums pie Lielbritānijas vēstniecības Rīgā

Sestdien, 26. oktobrī, pie Lielbritānijas vēstniecības Rīgā fani pieminēja pāragri mūžībā devušos mūziķi Liamu Peinu.

Varela apgalvo, ka viesnīcas nakts maiņas darbinieks tiek izmeklēts par iespējamo narkotiku piegādi Peinam. Ziņots, ka darbinieks nepakļāvās vadības rīkojumiem, nogādājot priekšmetus Peina istabā. "Labās attiecības ar Liamu dēļ viņš izmantoja vienu no šīm taksometru lietotnēm, ko mēs visi izmantojam, lai pasūtītu auto, jo Liams vēlējās kaut ko," sacīja Varela.

Žurnāliste piebilda: "Viņš izdarīja viņam šo pakalpojumu, kas bija liela kļūda, jo tagad viņš tiek izmeklēts, un tiek pārbaudīts, kas tika pārvests šajā transportlīdzeklī."

Tiek ziņots, ka viesnīcas darbinieks ir atstādināts no darba. Varela viņu raksturoja kā "ļoti novērtētu darbinieku, labu strādnieku", kurš "nepakļāvās pavēlei, kas varēja izrādīties liktenīga". Toksikoloģijas pārskats atklāja kokaīna pēdas Peina organismā, tomēr testi par viesnīcas numurā atrastajām baltā pulvera pēdām līdz šim ir bijuši "nepārliecinoši".

Peina tēvs Džefs Peins devās uz Buenosairesu, lai paātrinātu sava dēla ķermeņa repatriāciju. Viņš tikās ar prokuroru Andresu Madreu, kurš informēja, ka process nevar sākties, kamēr netiks pabeigti toksikoloģijas un audu testi.

Buenosairesas policija pagājušajā ceturtdienā veica viesnīcas pārmeklēšanu, izskatot dokumentus un datorus vestibilā. Izmeklētāji joprojām meklē iespējamo Peina narkotiku tirgotāju, pastāv aizdomas, ka kāds no viesnīcas personāla varētu būt piegādājis narkotikas.

Toksikoloģijas ziņojums norāda, ka Peins "neuzņēma refleksīvu pozu, lai sevi pasargātu" kritiena laikā, kas liecina, ka viņš, iespējams, atradās daļējā vai pilnīgā bezsamaņas stāvoklī.

Fani visā pasaulē sēro par Liama Peina pāragro nāvi

Fani visā pasaulē sēro par 31 gadus vecā dziedātāja Liama Peina traģisko nāvi. Daudzi fani uzauga kopā ar “One Direction” ...