4dienas
5stundas
53minūtes
32sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Liama Peina tēvs apmeklē viesnīcu, kur viņa dēls traģiski gāja bojā, un notur klusuma brīdi kopā ar faniem (VIDEO)
foto: scanpix
Liama tēvs fanu ielenkumā.
Slavenības

Liama Peina tēvs apmeklē viesnīcu, kur viņa dēls traģiski gāja bojā, un notur klusuma brīdi kopā ar faniem (VIDEO)

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Dažas dienas pēc tam, kad viņa dēls traģiski gāja bojā, 16. oktobrī, dziedātāja Liama Peina tēvs apmeklēja nelaimes vietu un sēroja kopā ar sapulcējušajiem faniem.

Liama Peina tēvs apmeklē viesnīcu, kur viņa dēls t...

Saskaņā ar BBC, Džefs Peins piektdien ieradās CasaSur Palermo viesnīcā Argentīnā un veltīja laiku, lai izlasītu līdzjutēju kartītes, parunātu ar faniem un piedalītos klusuma brīdī par godu mirušajam dēlam, kurš gāja bojā pēc kritiena no viesnīcas balkona.

@av7ery him thanking the fans and looking over all that letters and pictures 😭😭 #liampayne #onedirection #ripliampayne #argentina ♬ TV - Billie Eilish

Kad Džefs iegāja viesnīcā, fani mēģināja pasargāt sērojošo tēvu no paparaci, kas centās uzņemt fotogrāfijas.

Ģimene izplatījusi oficiālu sēru paziņojumu vairākām ziņu aģentūrā, sakot, ka viņi ir "sagrauti" pēc dziedātāja pēkšņās nāves. "Liams vienmēr dzīvos mūsu sirdīs, un mēs atcerēsimies viņu sirsnīgās, jautrās un drosmīgās dvēseles dēļ," viņi rakstīja.

Sestdien “Instagram” publicētā ierakstā Liama māsa Rūta Gibinsa veltīja cieņas apliecinājumu savam aizgājušajam brālim. "Es neticu, ka tas notiek. Daudzas reizes esmu publiski izteikusi savu lepnumu par Liamu, bet nekad daudz neesmu runājusi par dzīvi kā viņa māsa. Liams ir mans labākais draugs, neviens mani nevarēja smīdināt tā, kā viņš. Viņa imitācijas vienmēr mani sasmīdināja līdz asarām, un viņam patika redzēt, cik lielu smieklu vilni viņš var izraisīt."

"Viņš aizgāja no mājām, kad bija 17 gadus vecs, lai īstenotu savu sapni; tas bija tas, kas mani piespieda beidzot nokārtot braukšanas eksāmenu “X Factor” tiešraides šovu laikā, jo es nevarēju izturēt domu, ka nevarēšu pie viņa nokļūt," viņa piebilda.

"Es regulāri braucu pie viņa iedzert tēju pēc darba, vienkārši, lai pavadītu laiku kopā. Man patika viņu savākt no darba, īpaši pēc koncertiem, un Liams pieslēdza savu telefonu, lai parādītu man jaunas dziesmas albumiem. Liams ļoti mīlēja “One Direction”, viņš mīlēja savus brāļus, un mēs par to daudz runājām. Viņš vienkārši spēlējam dziesmu pēc dziesmas, kas bija ierakstītas, un mēs sēdējām, baudot mini "1D" koncertu."