1dienas
11stundas
30minūtes
25sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Autopsija atklāj, ka Liamam Peinam nāves brīdī organismā bija narkotikas
foto: Shutterstock
Liams Peins nomira 2024. gada oktobrī, izkrītot no viesnīcas balkona Buenosairesā, Argentīnā.
Slavenības

Autopsija atklāj, ka Liamam Peinam nāves brīdī organismā bija narkotikas

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Saskaņā ar anonīmiem avotiem no Argentīnas, bijušajam grupas "One Direction" dziedātājam Liamam Peinam nāves brīdī organismā bija atklātas vairākas narkotikas, tostarp kokaīns un metamfetamīns.

Autopsija atklāj, ka Liamam Peinam nāves brīdī org...

Peins nomira pagājušajā nedēļā, izkrītot no trešā stāva viesnīcas balkona Buenosairesā, Argentīnā. Ziņojumi no "ABC News" un "TMZ" norāda, ka Peina sistēmā tika atrasts tā saucamais "rozā kokaīns" – narkotiku maisījums, kas satur metamfetamīnu, ketamīnu un MDMA, kā arī kokaīns un benzodiazepīns.

Sākotnējie toksikoloģijas rezultāti liecina par narkotiku klātbūtni, bet precīzākie dati vēl gaidāmi. 

Argentīnas izmeklētāji Peina viesnīcas numurā atrada alkohola un narkotikas pēdas, izkaisītas starp sabojātiem priekšmetiem un mēbelēm, kas vedināja prokuratūru uzskatīt, ka Peins, iespējams, cieta no vielu lietošanas izraisītas nervu sabrukuma, kas noticis laikā ap viņa krišanu. Prokuratūra norādīja, ka Peins varētu būt izkritis no viesnīcas balkona "daļējas vai pilnīgas bezsamaņas stāvoklī".

Fotogrāfijas, kas, iespējams, uzņemtas Peina viesnīcas numurā un publicētas vietējos medijos, parāda uz galda atstātu sniegbaltu pulveri un sadragātu televizoru. Policija arī atrada iepakojumu ar klonazepāmu, centrālās nervu sistēmas nomierinātāju, kā arī bezrecepšu medikamentus, kas izkaisīti starp Peina personīgajām mantām. Neilgi pirms Peina nāves viesnīcas menedžeris izsauca ārkārtas dienestu, ziņojot par viesi, kurš uzvedās agresīvi un atradās narkotiku un alkohola reibumā.

Izmeklētāji pašlaik mēģina noskaidrot, kas Peinam pārdeva narkotikas, kuras viņš lietoja CasaSur viesnīcā Palermo rajonā, prestižā Buenosairesas apkaimē. Policija ir nopratinājusi vismaz trīs viesnīcas darbiniekus, kā arī divas sievietes, kuras apmeklēja Peina viesnīcas numuru dažas stundas pirms viņa nāves.

Kā liecina publicētie autopsijas rezultāti, mūziķa nāvi izraisīja 25 kritienā gūtās gan iekšējās, gan ārējās traumas, kas izraisīja iekšējo asiņošanu. Peins kritienā guva gan galvaskausa traumas, gan krūškurvja, vēdera un ekstremitāšu savainojumus. Kā norāda prokuratūra, "uz mūziķa ķermeņa netika atrastas brūces, kas liecinātu par aizstāvēšanos, līdz ar to izmeklētāji uzskata, ka viņa nāvē nav iesaistītas kādas trešās puses".

Peina tēvs Džefs Peins atrodas Buenosairesā, lai organizētu dēla mirstīgo atlieku atgriešanu Anglijā, kur svētdien daudz fanu pulcējās, lai izteiktu sēras par mūziķa nāvi.

Liams 2. oktobrī Argentīnā apmeklēja bijušā grupas biedra Niala Horana koncertu.

Mūžībā devies britu mūziķis Liams Peins

Trešdien, 16. oktobrī, Argentīnā traģiskos apstākļos bojā gāja 31 gadu vecā britu superzvaigzne Liams Peins. Kā liecina Argentīnas mediji, pirms ...