Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Liama Peina bijusī mīļotā Šerila Koula ir satriekta: mūsu dēls nekad vairs neredzēs savu tēvu
foto: CAMERA PRESS/James Veysey / Vida Press
Šerila Koula un Liams Peins bija kopā apmēram divus gadus.
Slavenības

Liama Peina bijusī mīļotā Šerila Koula ir satriekta: mūsu dēls nekad vairs neredzēs savu tēvu

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Dziedātāja un raidījuma “X faktors” bijusī tiesnese Šerila Koula ir izteikusi cieņu savam bijušajam partnerim Liamam Peinam un nosodījusi izplatītās ziņas par viņa traģisko nāvi.

Liama Peina bijusī mīļotā Šerila Koula ir satriekt...

Liams Peins atstāja aiz sevis savu 7 gadus veco dēlu Beru, kuru viņš audzināja kopā ar bijušo draudzeni Šerilu Koulu. Peins un Koula pirmo reizi satikās, kad mūziķis 14 gadu vecumā piedalījās "X faktors" atlasē, kur Koula bija žūrijas locekle. Viņi atkal satikās 2016. gadā un sāka romantiskas attiecības. Pāris izšķīrās pēc dēla piedzimšanas 2017. gadā.

"Cenšoties iziet cauri šim pasauli satricinošajam notikumam un strādājot pie sava sēru procesa šajā neizsakāmi sāpīgajā laikā, es vēlētos laipni atgādināt visiem, ka mēs esam zaudējuši cilvēku," Šerila Koula rakstīja “Instagram”. "Liams nebija tikai popzvaigzne un slavenība, viņš bija dēls, brālis, tēvocis, dārgs draugs un tēvs mūsu 7 gadus vecajam dēlam. Dēlam, kuram tagad būs jāsastopas ar realitāti, kurā viņš nekad vairs neredzēs savu tēvu."

Viņa savā piemiņas vēstījumā uzsvēra Liama īpašo nozīmi viņas dzīvē un viņu kopīgajā ģimenē, kā arī aicināja sabiedrību respektēt ģimenes privātumu šajā sāpīgajā laikā.

Viņa rakstīja: "Šis ir briesmīgs laiks visiem, kas pazina un mīlēja Liamu. Man ir sirds plosoši, ka mums jārisina šādas situācijas, īpaši mūsu dēla labā. Lūdzu, ļaujiet mums apraudāt viņu mierā."

Šerila Koula un Liams Peins bija cieši sadarbojoši līdzvecāki savam dēlam Bēram. 2023. gadā "YouTube" Peins izteica savu pateicību Koulai un runāja par mīlestību un pieķeršanos, ko izjūt pret dēlu. "Viņš ir lielisks. Viņš aug pārāk ātri," Peins teica tajā laikā. "Viņš ir daudz gudrāks, nekā es jebkad būšu. Viņš ir brīnums."

Koula izteica savu satraukumu par to, ka viņu dēls kādreiz varētu saskarties ar mediju ziņām par sava tēva nāvi. Viņa pauda bažas, ka Bērs varētu būt pakļauts nežēlīgām un nepatiesām ziņām par traģisko notikumu, un aicināja ievērot ģimenes privātumu un cieņu.

"Kas visvairāk satrauc manu dvēseli, ir tas, ka kādu dienu Bēram būs pieejami šie šausminošie ziņojumi un mediju ekspluatācija, ko esam piedzīvojuši pēdējās divās dienās. Tas vēl vairāk sāpina manu sirdi, jo es nevaru pasargāt viņu no tā nākotnē. Es lūdzu jūs padomāt, kādu labumu sniedz šie ziņojumi, izņemot vēl lielāku kaitējumu tiem, kas palikuši aiz muguras, mēģinot atgūties no šī notikuma."

Šerila un Laiems Peins

Bijušās meiteņu grupas „Girls Aloud” dziedātāja Šerila un bijušais puišu grupas „One Direction” dziedātājas Laiems Peins savas romantiskās attiecības publiski ...

Peins traģiski aizgāja bojā trešdien pēc kritiena no trešā stāva CasaSur Palermo viesnīcā Buenosairesā, Argentīnā. Viņam bija 31 gads. Vietējās varas iestādes piektdien turpina izmeklēšanu, lai noskaidrotu kritiena apstākļus.

Koula noslēdza savu ierakstu ar aicinājumu uz empātiju:"Pirms jūs atstājat komentārus vai veidojat video, pajautājiet sev, vai jūs vēlētos, lai jūsu pašu bērns vai ģimene tos izlasītu. Lūdzu, dodiet Liamam to mazo cieņu, kas viņam vēl ir palikusi pēc viņa nāves, lai viņš varētu beidzot atdusēties mierā."