Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Mandeles paprikā

Sastāvdaļas
  • 500 g mandeļu
  • 2–3 ēdk. olīveļļas
  • 2 ēdk. maltas saldās paprikas (vai 1 tējk. asās)
  • ½ ēdk. rupjā jūras sāls
Lieliska uzkoda, kas vislabāk garšo vēl mazliet silta. Savukārt aukstas var iebērt labi noslēdzamā traukā un uzglabāt pat nedēļu.

Pagatavošana

1
Sāli un papriku ieber miezerī un saberz smalkā pulverī.
2
Mandeles uzber uz plāts, liec 200 grādu karstā cepeškrāsnī un, ik pa laikam apmaisot, grauzdē 8–10 minūtes.
3
Ieber bļodā, apslaki ar olīveļļu un rūpīgi samaisi, lai katru mandeli klātu eļļas kārtiņa.
4
Pārkaisi ar sāls un paprikas maisījumu un vēlreiz rūpīgi samaisi.

Pievienot komentāru

Uzkodas