Vārītas olas ar anšoviem sinepju mērcē
Sastāvdaļas
- 4 cieti vārītas olas
- Mērcei:
- 100g biezpiens
- 4 vārīti olas dzeltenumi
- 5 anšovi
- 3 ēd.k. paniņas
- 1 ēd.k. sinepes
- pētersīļi
Diētiskās brokastis, kuras īpaši novērtēs Dikāna diētas sekotāji vai sportisti - satur maz tauku un daudz olbaltumus. Tikai ar pašām olām gan jābūt uzmanīgam - šādas brokastis var ēst ne biežāk kā reizi 3-4 dienās.
Pagatavošana 2 porcijas
1
Biezpienu, paniņas, olas dzeltenumus un 3 anšovus sablendēt kopā. Uz šķīvja sakārtot sagrieztas uz pusēm olas un pārliet ar mērci. Dekorēt ar zaļumiem un anšoviem.