Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reņģes ceptas, ar sinepēm

Sastāvdaļas
  • 0.5 kg svaigas reņģes
  • 4 ēd.k. milti
  • 3-4 ēd.k. rīvmaize
  • 2-3 ēd.k. franču sinepes
  • olīveļļa
  • sāls un pipari pēc garšas
Lai arī reņģes nav dārgas zivis, tās ir iecienījušas daudzas mājsaimnieces. Šobrīd reņģes atkal kļūst populāras un dažādos veidos pagatavotas tās atrodamas pat ļoti prestižu restorānu ēdienkartēs. Pagatavojiet arī jūs!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Reņģes iztīrīt, nogriezt galvas, izskalot no iekšpuses un apžāvēt. Reņģes apviļāt miltos ar sāli un pipariem. Zivis apcept pannā no abām pusēm līdz tās kļūst zeltainas.
2
Reņģes sakārtot karstumizturīgā cepamā traukā, apsmērēt ar sinepēm, pārkaisīt ar rīvmaizi un apslacīt ar eļļu. Cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 240 grādos 5 minūtes.
3
Pasneidz ar vārītiem kartupeļiem.

Pievienot komentāru

Uzkodas