Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Mājās gatavoti vistas "nageti" - daudz garšīgāk nekā no veikala

Sastāvdaļas
  • vistas fileja
  • 2 olas
  • malti melnie pipari
  • 1 glāze miltu
  • sāls
  • malta paprika
  • rīvmaize
  • smidzināmā eļļa
Atliek vienreiz izmēģināt, līdz mājās gatavotus nagetus vairs neaizstās ne veikalā nopērkamie, ne makdonalda neveselīgās nagetu uzkodas. Recepti iesaka ģimenes portāls Mammamuntetiem.lv.

Pagatavošana

1
Cepeškrāsni liek sildīties līdz 200 grādiem.
2
Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos vai strēmelītēs.
3
Sagatavo trīs bļodas: vienā ieber miltus, nedaudz piparus, papriku, sāli un izmaisa, lai tie sajaucas. Otrā bļodā sakuļ olas. Trešajā ieber rīvmaizi.
4
Tad sagrieztos filejas gabaliņus vispirms apviļā pirmajā bļodā - miltu, piparu, sāls un paprikas maisījumā.
5
Apviļātos filejas gabaliņus no abām pusēm iemērc sakultajā olā, pēc tam apviļā rīvmaizē.
6
Kad visi filejas gabaliņi ir apviļāti, izmērcēti un vēlreiz apviļāti, tos liek ieeļļotā cepešpannā un nedaudz apsmidzina ar eļļu arī pašus nagetus.
7
Tos cep 20 minūtes, cepšanas laikā apgriežot arī uz otru pusi katru.

Pievienot komentāru

Uzkodas