Melon appetizer with prosciutto, selective focus
Melon appetizer with prosciutto, selective focus
Uzkodas
2013. gada 17. septembrī, 20:32

Melone ar vītinātu gaļu "Bum-bum"

Šī uzkoda priecē ne tikai ar savu lielisko smaržu un bagātīgo garšas buķeti, bet arī padarīs jautrāku un krāsaināku jebkura mēroga svinību galdu.

Pagatavošana

25 min8 porcijas
1

Bazilika lapiņas sablendēt ar olīveļļu

2

Melones attīrīt no sēklām un izgriezt ar saldējuma karoti bumbiņas. Ja tādas karotes nav, tad meloni var sagriezt vienkārši kubiņos. Uz iesmiņiem pamīšus uzdur melones bumbiņas un vītinātas gaļas šķēles.

3

Iesmiņus sakārto uz šķīvja un pārlej ar pagatavoto mērci.

4

Pasniedz uzreiz.