Eksotiskais tropu ciemiņš - gimnēma!
Dabasspēks
2021. gada 4. maijs, 05:57

Eksotiskais tropu ciemiņš - gimnēma!

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Ne bez pamata cukuru mēdz dēvēt par balto indi. Lai gan visi zinām, ka uztura piramīdā cukurs un saldumi novietoti pašā augšā un normāli tiem mūsu ēdienkartē būtu jāatvēl pavisam niecīga vieta. Tomēr daudzi cilvēki nespēj no saldumiem atturēties, pat ja cieš no liekā svara un ārsti brīdina par paaugstināto diabēta risku.

Lai atbrīvotos no saldumu atkarības, samazinātu cukura līmeni asinīs un tiktu galā ar vēlēšanos ēst uz nervu pamata, kā palīglīdzekli var izmantot produktus, kas satur augu gimnēma (Gymnema Silvestre).

foto: Shutterstock.com

Ājurvēdas medicīnā jau sestajā gadsimtā pirms mūsu ēras tas bijis pazīstams kā salduma iznīcinātājs. Par savu spēju “bloķēt” cukura receptorus šis augs var pateikties  gimnēmskābēm. Tās labvēlīgi iedarbojas uz aizkuņģa dziedzera šūnām, kas ražo insulīnu, tādēļ tā piemērota cukura diabēta slimnieku uzturam un ieteicama diabēta profilaksei. Gimnēmas regulāra lietošana palīdz samazināt vēlmi pēc saldumiem un mazināt apetīti, tādēļ tā ieteicama arī svara korekcijas programmās.

Aptiekās nopērkama tēja GlucosCare, kuras sastāvā ir 60% īpaši rūpīgi un pēc speciālas tehnoloģijas apstrādātas gimnēmas auga lapas.

Regulāra GlucosCare lietošana palīdz uzlabot gan diabēta pacientu dzīves kvalitāti, gan samazināt lieko svaru. No lietotājiem saņemtās atsauksmes liecina, ka ar tās palīdzību iespējams vidēji mēnesī zaudēt apmēram 1,5 kilogramus. Pieredze rāda, ka šāds svara samazināšanas veids ir veselīgs un efektīvs, jo liekie kilogrami tiek zaudēti pakāpeniski.

foto: Publicitātes

GlucosCare kvalitāti un drošību apstiprina Eiropas Savienībā veiktie pētījumi par gimnēmas augu un tā iedarbību, kā arī GlucosCare tējas Klīniskās studijas, kurās speciālistu uzraudzībā piedalījušies vairāk nekā 370 pacienti.

No GlucosCare lietotājiem saņemtas pozitīvas atsauksmes, kas liecina, ka tēja sekmējusi cukura līmeņa samazināšanos asinīs. Jāņem vērā, ka šis efekts nav tūlītējs, jo tēja satur tikai dabiskas sastāvdaļas. Klīniskie pētījumi rāda, ka tas tiek panākts vidēji pēc 14 – 21 dienu ilgas regulāras GlucosCare lietošanas, bet šis laiks var būt arī ilgāks – tas atkarīgs no organisma individuālajām īpatnībām.

GlucosCare tēju ieteicams lietot divas līdz trīs reizes dienā pēc galvenajām ēdienreizēm.

Svarīgi atcerēties, ka vienā dienā pietiks ar vienu tējas maisiņu, jo to var lietot atkārtoti 3 reizes. Tas būtiski samazina tējas izmaksas, jo tādejādi vienā iepakojumā no 24 tējas maisiņiem var iegūt 72 krūzītes dzīves kvalitātes uzlabošanai. Tēju jālieto siltu, un tai nevajadzētu pievienot nekādus saldinātājus.

GlucosCare tēju var iegādāties aptiekās un internetaptiekās.

Labākie piedāvājumi: http://vitacare.lv/

Raksts tapis sadarbībā ar Vitacare International

Tēmas