foto: Toms Norde
Sandas lieliskie rezultāti: mīnus 39 cm no kopējiem ķermeņa apkārtmēriem
Projekta laikā Sanda Kalva ir sasniegusi lieliskus rezultātus.
2019. gada 31. decembris, 07:00

Sandas lieliskie rezultāti: mīnus 39 cm no kopējiem ķermeņa apkārtmēriem

Karlīna Timofejeva

Globālās uztura kompānijas “Herbalife Nutrition” pirmais ķermeņa pārvērtību projekts Latvijā “Esi formā no galvas līdz kājām!” ir noslēdzies. Projekta laikā tā dalībniece Sanda Kalva ir sasniegusi lieliskus rezultātus – viņas ķermeņa kopējie apkārtmēri ir samazinājušies par 39 cm, bet svars nokrities līdz 69 kilogramiem. Tāpat ir ievērojami uzlabojusies Sandas kopējā labsajūta.

Sadarbojoties ar uztura, fitnesa un skaistumkopšanas ekspertiem, “Herbalife Nutrition” uzsāka projektu “Esi formā no galvas līdz kājām!”. Tā mērķis bija ne tikai veicināt projekta dalībnieces, bankas darbinieces Sandas izmaiņas ķermeņa svarā un ārējā izskatā kopumā, bet arī uzlabot ikdienas paradumus uztura, sporta un skaistuma jomā. Pārmaiņu ceļā viņu vadīja profesionāla veselīga dzīvesveida konsultante Lelde Miķelsone.

Projekts bija balstīts uz četriem galvenajiem veselīga un aktīva dzīvesveida pīlāriem – pareizu un sabalansētu uzturu, regulārām sporta aktivitātēm, lielisku sejas ādas stāvokli, motivāciju un pašapziņas veicināšanu.

foto: Toms Norde
Sandas ķermeņa kopējie apkārtmēri ir samazinājušies par 39 cm, bet svars nokrities līdz 69 kilogramiem.

Līdz šim Sanda ir zaudējusi 39 centimetrus no kopējiem ķermeņa apkārtmēriem. Viņas svars iepriekš bija 75 kg, bet tagad tas ir 69 kg. Precīzāk par dažiem no svarīgākajiem rezultātiem ķermeņa apkārtmēros – viņa zaudēja 7 cm vēdera zonā, 8 cm zem krūšu līnijas, 3 cm no kakla un 5 cm no katras kājas apkārtmēriem u.tml.

“Es patiešām jūtos ļoti labi – mana pašsajūta ir izteikti uzlabojusies! Pirmkārt, mana gremošanas sistēma darbojas ievērojami labāk – ar šo problēmu esmu cīnījusies jau gadiem, beidzot tā darbojas krietni labāk nekā iepriekš. Otrkārt, manas bezmiega naktis ir pazudušas un es jūtos enerģiskāka. Treškārt, es beidzot varu uzvilkt drēbes, par kuru nēsāšanu sapņoju jau kādu laiku. Tāpat jāatzīst, ka ir uzlabojies mans ādas stāvoklis – tā vairs nav tik sausa, un esmu gluži vai iemīlējusies “Herbalife SKIN” kosmētisko līdzekļu līnijā. Savukārt “Herbalife Nutrition” produkti ir snieguši man iespēju pagatavot veselīgākas un sabalansētākas maltītes. Lai arī projekts ir noslēdzies, es turpināšu saglabāt savu svaru, izmantojot šos produktus arī nākotnē,” saka Sanda.

Viņa uzsver, ka pārmaiņu ceļa laikā liela loma bija veselīga dzīvesveida konsultantei Leldei Miķelsonei. Lelde ne tikai pārraudzīja izmaiņas Sandas dzīvesveidā, bet arī sniedza daudzus padomus un atbalstīja.

“Man šis projekts ir bijusi iespēja parādīt, kā “Herbalife Nutrition” produkti un es kā veselīga dzīvesveida konsultante darbojamies reālajā dzīvē, pievēršot cilvēkus veselīgam dzīvesstilam. Esmu ļoti priecīga, ka Sanda ir tikusi tik tālu – neraugoties uz visiem izaicinājumiem, viņa ir paveikusi lielisku darbu, ko varam redzēt arī viņas sasniegtajos rezultātos,” atzīst Lelde.

Veselīga dzīvesveida konsultante papildina, ka “Herbalife Nutrition” Veselīga dzīvesveida klubi ir vietas, kur cilvēki ne tikai satiekas un apmainās pieredzē ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem. Te arī var redzēt daudzu cilvēku sasniegumus svara zaudēšanā, kā arī katru dienu saņemt profesionālus padomus un atbalstu.

Informācija par ķermeņa pārmaiņu projektu “Esi formā no galvas līdz kājām”

Sadarbībā ar uztura, fitnesa un skaistuma ekspertiem, globālā uztura kompānija “Herbalife Nutrition” uzsāk jaunu ķermeņa pārmaiņu projektu “Esi formā no galvas līdz kājām”. Tā mērķis ir ne tikai veicināt projekta dalībnieces izmaiņas ķermeņa svarā un ārējā izskatā kopumā, bet arī uzlabot ikdienas paradumus uztura, sporta un skaistuma jomā. Projekta idejas pamatā ir četri galvenie veselīga un aktīva dzīvesveida pīlāri – pareizs un sabalansēts uzturs, regulāras sporta aktivitātes, pareiza sejas āda kopšana, kā arī motivācijas un atbalsta pasākumi.

Vairāk informācijas par projektu “Esi formā no galvas līdz kājām”: jauns.lv/esiforma

Vairāk informācijas par “Herbalife Nutrition” produktiem: www.herbalife.lv

*Jebkādi apgalvojumi attiecībā uz svara kontroli attiecas uz “Herbalife Nutrition” svara kontroles programmu, kas bez visa pārējā ietver arī sabalansētu uzturu, regulāras fiziskas aktivitātes, ikdienā nepieciešamā šķidruma daudzuma lietošanu, vajadzības gadījumā - uztura bagātinātāju lietošanu un pietiekamu atpūtu. Visi rezultāti ir individuāli un var atšķirties.

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar Herbalife