Sākas pirmais “Herbalife Nutrition” ķermeņa pārmaiņu projekts Latvijā “Esi formā no galvas līdz kājām”
2019. gada 4. novembris, 00:04

Sākas pirmais “Herbalife Nutrition” ķermeņa pārmaiņu projekts Latvijā “Esi formā no galvas līdz kājām”

Karlīna Timofejeva

Sadarbībā ar uztura, fitnesa un skaistuma ekspertiem, globālā uztura kompānija “Herbalife Nutrition ” uzsāk jaunu ķermeņa pārmaiņu projektu “Esi formā no galvas līdz kājām”. Tā mērķis ir ne tikai veicināt izmaiņas ķermeņa svarā un ārējā izskatā kopumā, bet arī uzlabot ikdienas paradumus uztura, sporta un skaistuma jomā. Projektā piedalās bankas darbiniece Sanda Kalva, kura savu svara kontroles ceļu ir uzsākusi “Herbalife Nutrition” veselīga un aktīva dzīvesveida konsultantes Leldes Miķelsones vadībā.

Projekta idejas pamatā ir četri galvenie veselīga un aktīva dzīvesveida stūrakmeņi – pareizs un sabalansēts uzturs, regulāras sporta aktivitātes, pareiza sejas āda kopšana, kā arī motivācijas un atbalsta pasākumi. Projekta dalībniece Sanda atzīst, ka viņu piedalīties šajā projektā pamudināja pieņemšanās svarā pēc bērna piedzimšanas.

“Daudzām sievietēm pēc dzemdībām palielinās ķermeņa svars, un es nebiju izņēmums. Jāatzīst, ka tas izraisīja lielu diskomfortu, vielmaiņas procesu traucējumus, kā arī lika šaubīties par savu ārējo izskatu un samazināja pašapziņu. Tāpēc nolēmu vērsties pie profesionālas komandas, lai uzlabotu savu labsajūtu. Paļaujoties uz ekspertu konsultācijām un lietojot svara zaudēšanai paredzētus produktus, mans mērķis ir samazināt svaru par 10 kg”, tā S. Kalva.

Ķermeņa pārmaiņu projekts “Esi formā no galvas līdz kājām” ir tapis, konsultējoties ar augstas raudzes ekspertiem – “Herbalife Nutrition” uztura eksperti Anastasiju Kurginianu, fitnesa eksperti Lindu Patkovsku un skaistuma eksperti Jūliju Levinsoni. Svara kontroles process notiek “Herbalife Nutrition” veselīga un aktīva dzīvesveida konsultantes Leldes Miķelsones pārraudzībā. Pēc konsultēšanās ar projekta ekspertiem tika izstrādāts detalizēts plāns, pēc kura Sandai ir jāvadās visa projekta norises laikā, vienlaikus lielu uzmanību veltot ikdienas paradumu maiņai saskaņā ar veselīga dzīvesveida principiem.

“Herbalife Nutrition” veselīga un aktīva dzīvesveida konsultante L. Miķelsone uzsver: “Esmu gandarīta līdzdarboties projektā, kurā cilvēkiem ir iespēja celt savu pašapziņu un sasniegt veselīga dzīvesveida mērķus. Tas vienlaikus mani motivē veselīgam un aktīvam dzīvesveidam piesaistīt arvien vairāk cilvēku. Kopumā jau trīs gadus kopā ar “Herbalife Nutrition”, konsultējot cilvēkus par veselīga un aktīva dzīvesveida jautājumiem. Man ir savs veselīga dzīvesveida klubs Ogrē, kurā katru dienu novēroju, kā cilvēki atbalsta viens otru, dalās ar pieredzi un pavada laiku kopā ar saviem domubiedriem, kā arī sasniedz labus rezultātus un pilnībā izmaina savu skatījumu uz dzīvi.”

Projekta pamatā ir kompleksa pieeja dzīvesveida uzlabošanai – ne tikai ieturot sabalansētas un veselīgas maltītes, bet arī palīdzot uzlabot citus ikdienas paradumus. Veicot Sandas pašsajūtas novērtējumu, tika sagatavota individuāla programma ķermeņa svara samazināšanai. Programma ietver, piemēram, ieteicamos laikus maltīšu uzņemšanai, informāciju par maltīšu uzturvērtību, porciju lielumiem, rekomendācijas sporta aktivitātēm, to regularitātei un, protams, maltītēm, kuras ieteicams uzņemt pirms un pēc treniņiem. Ņemot vērā to, ka visaptverošas ķermeņa pārmaiņas nav iespējamas arī bez skaistuma rituāliem, programmā tika iekļauti “Herbalife SKIN” līnijas sejas ādas kopšanas līdzekļi, kas veicina pareizu sejas kopšanas rutīnas ievērošanu.

Vērtējot maltīšu uzturvērtību, katras ēdienreizes pamatā ir jābūt noteiktām uzturvielām tādām kā olbaltumvielas, ogļhidrāti, veselīgie tauki, šķiedrvielas un mikroelementi – vitamīni un minerālvielas. Tā kā reizēm šo principu ievērošana var būt sarežģīta, “gudrie” maltīšu risinājumi ļauj iegūt sabalansētu ēdienu vienkāršā veidā, neveltot laiku uzturvielu daudzuma aprēķināšanai. Viens no tādiem risinājumiem ir “Herbalife Nutrition” Olbaltumvielu kokteilis “Formula 1”, kura sastāvā ir organismam nepieciešamās uzturvielas optimālajā daudzumā – tā ir sabalansēta maltīte vienā glāzē. Produkts  tika arī iekļauts Sandas  sabalansēta uztura plānā, gan lai palīdzētu uzņemt dienā nepieciešamo olbaltumvielu daudzumu, gan atvieglotu uzturvielu daudzuma plānošanu.

Vairāk informācijas par projektu “Esi formā no galvas līdz kājām”: jauns.lv/esiforma

Vairāk informācijas par “Herbalife Nutrition” produktiem: www.herbalife.lv

*Jebkādi apgalvojumi attiecībā uz svara kontroli attiecas uz “Herbalife Nutrition” svara kontroles programmu, kas bez visa pārējā ietver arī sabalansētu uzturu, regulāras fiziskas aktivitātes, ikdienā nepieciešamā šķidruma daudzuma lietošanu, vajadzības gadījumā uztura bagātinātāju lietošanu un pietiekamu atpūtu. Visi rezultāti ir individuāli un var atšķirties.

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar "Herbalife Nutrition"