foto: Valsts policija
Pēc vērienīgiem meklējumiem atrasts 14 gadus vecais Oskars; puika nodots mediķu aprūpē
Esi vesels
2019. gada 13. jūnijs, 10:43

Pēc vērienīgiem meklējumiem atrasts 14 gadus vecais Oskars; puika nodots mediķu aprūpē

Jauns.lv

Pateicoties iedzīvotāju atsaucībai un palīdzībai, 14 gadus vecais Oskars Kristians Kukšs atrasts sveiks un vesels. Sākotnējā informācija liecina, ka viņš nakti ir pavadījis mežā. Lai pārliecinātos par viņa veselības stāvokli, šobrīd Oskars nodots mediķu aprūpē, ziņo Valsts policija.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā ziņo organizācija bezvests.lv, Oskaru no rīta pamanījis kāds elektriķis. Puisis nogājis 18 kilometrus, jo apmaldījies.

Šorīt policijai piezvanīja kāds vīrietis, kurš ziņoja, ka meža masīvā pie Babītes redz zēnu, kurš atbilst policijas izplatītajām fotogrāfijām. Viņš ar zēnu uzsāka sarunu un sagaidīja ierodamies policistus.

Puika, visticamāk, centies nokļūt atpakaļ mājās Rīgā. Pēc visa spriežot, puika bija mēģinājis nokļūt mājās paša spēkiem, bet, iespējams, nomaldījies no ceļa un devies pa meža stigu.

Patlaban viņu apskata mediķi, lai pārliecinātos, ka viņa veselības stāvoklis ir labs. Vizuāli izskatās, ka bērns ir tikai noguris, norādīja policijā.

Valsts policija pateicas visiem visiem, kuri dalījās ar informāciju.

Jau ziņots, ka visu nakti notikuši bez vēsts pazudušā 14 gadu vecā Oskara Kristiana Kukša meklēšana. Pārmeklētas teritorijas no Lielupes uz Tukuma un Rīgas pusi, līdz zēns veiksmīgi atrasts.

foto: Valsts policija

Oskars Kristians ap pulksten 16.00 atradies Jūrmalas brīvdabas muzejā, Lielupē, Tīklu ielā 1A. Noskaidrots, ka viņš ar vilcienu no Lielupes mājas nav devies, kā bija grasījies.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās