
Uzlādē pavasara enerģiju - idejas četriem gardiem ēdieniem

Pavasaris ir laiks, kad daba mostas un, atbilstoši sezonai, gribas baudīt vieglākus, atsvaidzinošākus ēdienus. Zaļumi, vieglās mērces kļūst par galvenajām virtuves sastāvdaļām. Te būs idejas dažādām pavasara garšām!
Pavasara mundruma mērce
Šī mērce ir ideāla, lai piešķirtu dzīvotspēju jebkuram ēdienam. Ar to varēsi dažādot garšu gan dārzeņiem, gan zivīm, gan gaļai. Zaļie garšaugi, piemēram, jaunās skābeņu un pieneņu lapiņas, jaunie pavasara lociņi - kopā ar citronu sulu vai jogurtu padarīs mērci atsvaidzinošu un gaisīgu. Tā ir lieliska izvēle pavasara maltītēm, kas sniedz vieglumu un enerģiju.
Pavasara zaļumu zupa
Zaļumu zupa pavasarī ir vienkārši nepieciešama! Svaigi zaļumi kā jaunās skābeņu un nātru lapas, spināti un citi pavasara zaļumi ir šīs zupas galvenās sastāvdaļas. Pievienojot zupai nelielu daudzumu kartupeļu vai burkānu, iegūsi siltu un barojošu ēdienu, kas lieliski derēs vēsākām pavasara dienām.
Pavasara zupa ar skābenēm un lakšiem
Ja vēlies ko sātīgāku, skābenes un lakši piešķirs zupai patīkamu skābumu un svaigu garšu. Šis ēdiens ir ideāls, lai uzlabotu imunitāti pavasara sezonā. Skābenes ir bagātas ar C vitamīnu, un tas palīdzēs saglabāt mundrumu.
Pavasara pīrāgs ar sieru un paipalu olām
Pavasarī neiztikt bez gardiem pīrāgiem. Siers un paipalu olas ir lieliska kombinācija, kas sniedz gan sātīgu, gan izsmalcinātu garšu. Šis ēdiens būs lielisks papildinājums ikvienai pavasara maltītei.
Izmēģini šos ēdienus, lai ienestu pavasara svaigumu un dzīvotspēju savā virtuvē!