1dienas
11stundas
32minūtes
31sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Pret Diddy iesniedz prasību arī personīgais treneris: viņš mani sazāļoja un nodeva apkārt kā ballītes cienastu
foto: Shutterstock
Pret Diddy turpina vērst apsūdzības.
Slavenības

Pret Diddy iesniedz prasību arī personīgais treneris: viņš mani sazāļoja un nodeva apkārt kā ballītes cienastu

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Reperis Šons "Diddy" Kombs tiek apsūdzēts par to, ka viņš apreibināja personīgo treneri un nodeva viņa "ķermeni apkārt kā ballītes cienastu".

Pret Diddy iesniedz prasību arī personīgais trener...

Kāds vīrietis, kurš strādā par personīgo treneri, ir iesniedzis jaunu prasību pret reperi Šonu "Diddy" Kombsu, apsūdzot viņu par dzēriena sazāļošanu un viņa "narkotizētā ķermeņa nodošanu apkārt kā ballītes cienastu" slavenību piepildītā apbalvošanas ceremonijas pēcballītē, kas notika Kombsa Losandželosas savrupmājā.

Apsūdzētais upuris, kas identificēts kā Džons Doe, apgalvo, ka viņam vairākkārt tika seksuāli uzbrukts Kombsa rīkotajā ballītē 2022. gada jūnijā. Tiesas dokumentos arī norādīts, ka viņš tika piespiests veikt orālo seksu ar kādu vārdā nenosauktu slavenību. Saskaņā ar prasību, šī slavenība pēc tam iesita upurim pa seju un iespļāva viņam mutē.

Prasībā, kas tika iesniegta šīs nedēļas sākumā Manhetenā, tiek apgalvots: "Ballītes laikā, kamēr prasītājs bija daļēji vai pilnībā bezsamaņā, ballītes viesi piespieda viņu iesaistīties seksuālās darbībās gan ar vīriešiem, gan sievietēm. Prasītāja fiziskais stāvoklis padarīja neiespējamu viņam atteikt viņu izrādītajām simpātijām vai citādi kontrolēt savu ķermeni."

Prasībā tiek norādīts, ka šie cilvēki, ieskaitot Šonu Kombsu, "būtībā nodeva prasītāja apreibināto ķermeni apkārt kā ballītes cienastu, lai apmierinātu savas seksuālās vēlmes.”

Apsūdzētais upuris, kura klientu sarakstā bija zvaigznes un citi "ievērojami" cilvēki, apgalvo, ka viņu uz pasākumu uzaicināja kāds modes dizainers, kurš sacīja, ka Šons Kombss ir sajūsmināts par viņa "treniņu režīmu" un vēlas iekļaut viņu mūzikas videoklipā.

Saskaņā ar prasību, upuris tika aizvests uz Kombsa Holivudas savrupmāju. Tur viņam lika parakstīt konfidencialitātes līgumu un piespieda izdzert dzērienu, kas izskatījās pēc tekilas, kas sajaukta ar dzērveņu sulu.

Iekļūstot iekšā, treneris pamanīja "vairākas slavenības", pirms viņš tika aizvests uz vāji apgaismotu istabu, kur viņš apgalvo, ka "vairāki labi pazīstami cilvēki" piedalījās grupas seksa aktivitātēs.

Drīz pēc tam viņš sāka justies "dezorientēts, apreibis un vājš". Kā apgalvo vīrietis, Šons Kombss piegāja pie viņa, novilka viņam bikses un veica orālo seksu. Saskaņā ar prasību, Diddy it kā pavēlēja viņam veikt orālo seksu arī citai slavenībai.

Saskaņā ar tiesas dokumentiem: "Zāļu iedarbības dēļ, kuras viņam tika slepeni iedotas, prasītājs nevarēja pretoties Kombsa piespiešanai un pavēlēm. Viņš jutās ieslodzīts savā ķermenī, nespējot to kontrolēt vai saprast, kas notiek apkārt."

Viņš apgalvo, ka kādā ballītes brīdī zaudēja samaņu un atguvās ārpus sava dzīvokļa — bez krekla un telefona, teikts prasībā.

Šona Kombsa advokāti nesenā paziņojumā norādīja: "Kombs un viņa juridiskā komanda pilnībā paļaujas uz faktiem, savu juridisko aizstāvību un tiesas procesa integritāti. Tiesā patiesība uzvarēs: Kombss nekad nav seksuāli uzmācies nevienam — ne pieaugušajam, ne nepilngadīgajam, ne vīrietim, ne sievietei."

Pašlaik Kombss atrodas federālā apcietinājumā pēc tam, kad pagājušajā mēnesī neatzina sevi par vainīgu apsūdzībās par krāpšanas sazvērestību, cilvēku tirdzniecību seksuāliem nolūkiem un cilvēku pārvadāšanu prostitūcijas nolūkos.

Diddy ballītes demonstrēja repera ietekmi un popularitāti izklaides un modes industrijā.

Diddy ikoniskās Baltās ballītes – viesu vidū Leonardo Dikaprio, Parisa Hiltone un citi Holivudas spīdekļi

"Baltās ballītes" bija ikoniski un grezni pasākumi, kurus organizēja amerikāņu reperis un producents Šons "Diddy" Kombss. Šīs ballītes kļuva pazīstamas ...