Slavens aktieris "šausmās" par nopludināto seksa video ar Diddy: "Ja šis materiāls nonāks publiskajā telpā…"
foto: Shutterstock
Šons "Diddy" Kombs šobrīd saskaras ar vairākām apsūdzībām.
Slavenības

Slavens aktieris "šausmās" par nopludināto seksa video ar Diddy: "Ja šis materiāls nonāks publiskajā telpā…"

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Pēc apsūdzībām pret reperi Šonu “Diddy” Kombsu, internetā nopludināts arī seksa video, kurā iesaistīts plaši pazīstama slavenība. Skandalozajā video redzams jaunāks vīrietis, un tā materiāli tiek piedāvāti medijiem izplatīšanai.

Slavens aktieris "šausmās" par nopludināto seksa v...

Pēc tam, kad parādījās baumas par līdzīgu materiālu tirdzniecību tumšajā tīmeklī, advokāte, kas pārvalda vairākas lietas pret “Diddy”, atklāja, ka viņa ir saņēmusi informāciju par video, kurā redzama kāda slavenība šajā satraucošajā materiālā.

Tiek ziņots, ka šī slavenība ir "šausmās" pēc tam, kad tika nopludināts seksa video, kurā, iespējams, redzams Šons "Didijs" Kombs, piedaloties intīmās darbībās ar jaunāku vīrieti, kuru uzskata par augsta profila slavenību. Šī situācija ir izraisījusi dziļu emocionālu satricinājumu un atsaukusi nepatīkamas atmiņas, kas saistītas ar iespējamu iepriekšēju viktimizāciju.

Kāds avots, kas ir tuvs aktiera lokam, izteicās, sakot: "Šī situācija ir traumējoša. Tas šķiet kā nodevība un pārkāpums, un tas rada daudz problēmu." Avots piebilda, ka šīs atmiņas ir īpaši traucējošas un sāpīgas, un aktieris baidās, ka, ja video nonāks publiskajā telpā, tas viņu vajās visu mūžu.

Ziņojumos norādīts, ka, lai gan slavenības identitāte pagaidām paliek neskaidra, tiek apgalvots, ka tas ir vīrietis, kurš ir pat slavenāks par “Diddy”. Video, kas tiek piedāvāts izplatīšanai medijiem, skaidri parāda abus vīriešus, taču advokāte norādījusi, ka otrā persona nezināja, ka tiek filmēta.

Advokāte Ariela Mičela-Kida atklāja, ka šis video tika filmēts “Diddy” mājā Atlantā, un to raksturoja kā "pornogrāfisku". Viņa piebilda, ka dažādi mediji jau ir saņēmuši piedāvājumus iegādāties šo materiālu, tomēr daudzi no tiem atteikušies no darījuma juridisku problēmu dēļ, īpaši saistībā ar grūtībām apstiprināt video autentiskumu un bažām par iesaistītās personas vecumu video uzņemšanas laikā.

Cits avots atklājis, ka šis aktieris "lūdzas, lai viss šis vienkārši izgaistu." Avots piebilda: "Viņš šobrīd cenšas ignorēt šo draudu, jo nav daudz, ko viņš var darīt, ja video tika uzņemts bez viņa ziņas un kādā veidā tiek nopludināts."

Federālās iestādes, veicot izmeklēšanu, ir ieguvušas vairākus šādus video materiālus, kas, iespējams, ir saistīti ar seksa ballītēm “Diddy” mājās. Lai gan nav iespējams noteikt, vai video materiālos ir redzams konkrētais aktieris, izmeklētāji atzīmējuši, ka šādās ballītēs piedalījušās vairākas plaši pazīstamas personas.