Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Diddy apsūdzēts par uzmākšanos 16 gadus vecam zēnam slavenību piepildītā ballītē
foto: ZUMAPRESS.com
"Baltās ballītes" bija ikoniski un grezni pasākumi, kurus organizēja amerikāņu reperis un producents Šons "Diddy" Kombss.
Slavenības

Diddy apsūdzēts par uzmākšanos 16 gadus vecam zēnam slavenību piepildītā ballītē

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Reperis Šons "Diddy" Kombss pirmdien tika apsūdzēts nepilngadīga puiša seksuālā aizskaršanā vienā no viņa slavenajām "baltajām ballītēm," kā liecina jauna prasība.

Diddy apsūdzēts par uzmākšanos 16 gadus vecam zēna...

Prasībā tiek apgalvots, ka miljardieris un "Bad Boy Records" īpašnieks izrādīja interesi par 16 gadus vecu puisi (sauktu par Džonu Dovu) vienā no saviem pasākumiem Hamptonā, kur "Diddy" esot sacījis Džonam, ka viņam ir "īstais izskats" un viņš varot pārvērst jebkuru "par zvaigzni."

Prasībā teikts, ka šajā zvaigznēm piepildītajā pasākumā Džons pamanīja "neskaitāmas slavenības un augstākā līmeņa pārstāvjus no mūzikas un izklaides industrijas." Viņš atpazina sejas, kuras bija redzējis televīzijā un uz lielajiem ekrāniem. Sūdzībā arī minēts, ka puisis 1998. gada ballītē uzņēma attēlu ar Kombsu.

"Kombsa leģendārās "baltās ballītes" Hamptonā bija labi pazīstamas daudziem, tostarp apsūdzībā minētajam puisim. Tās bija tādas ballītes, kurās piedalījās neskaitāmas slavenības," teikts prasībā. "1998. gadā, kad prasītajam bija tikai 16 gadi, viņš saņēma ielūgumu uz vienu no Kombsa ballītēm, pateicoties kopīgam kontaktam."

"Saņemot ielūgumu, viņš juta, ka beidzot viņam ir iespēja tuvoties industrijas lielajiem vārdiem. Viņš uzskatīja, ka tā varētu būt viņa iespēja iekļūt mūzikas industrijā."

Gadu gaitā "Diddy" kļuva pazīstams ar savām greznajām ballītēm, kurās viņš uzņēma izklaides industrijas elites pārstāvjus kā vasaras noslēguma pasākumu Darba svētku nedēļas nogalē. Baltās ballītes sākās 1998. gadā viņa īpašumā Hamptonā, un ātri vien paplašinājās līdz pasākumiem Beverlihilsā.

Par pirmo balto ballīti sabiedrības dāma Parisa Hiltone sacīja: "Es atceros pirmo ballīti, ko viņš rīkoja Hamptonā. Tā bija ikoniska, un tur bija visi.”

Džons Dovs apgalvo, ka viņa "patīkamā saruna" ar "Diddy" negaidīti "pagriezās uz ļaunāko pusi," kad Kombss it kā teicis nepilngadīgajam, ka viņam "jānovelk bikses." Kad pusaudzis bija lūdzis atkārtot teikto, Kombss bija nepārprotams un pavēlēja viņam novilkt bikses un atsegt savu dzimumlocekli. Reperis esot skaidrojis, ka tā ir iesvētība un ceļš uz slavu, kā arī veids, kā pierādīt sevi. "Vai tu negribi iekļūt šajā biznesā?" esot prasījis Kombss.

Diddy ballītes demonstrēja repera ietekmi un popularitāti izklaides un modes industrijā.

Diddy ikoniskās Baltās ballītes – viesu vidū Leonardo Dikaprio, Parisa Hiltone un citi Holivudas spīdekļi

"Baltās ballītes" bija ikoniski un grezni pasākumi, kurus organizēja amerikāņu reperis un producents Šons "Diddy" Kombss. Šīs ballītes kļuva pazīstamas ...

Nezinādams, ko darīt, puisis bailēs esot novilcis bikses un atsedzis savu dzimumlocekli, kā Kombss pavēlēja. "Kombss pienāca tuvāk un satvēra puiša dzimumlocekli un dzimumorgānus ar savu roku. Viņš stingri tos turēja ilgāku laiku,” teikts prasībā.

Pēc tam Kombss esot to atlaidis un pateicis, ka viņa cilvēki ar viņu sazināsies, turpinot ballīti tā, it kā nekas nebūtu noticis.

Prasībā tika apgalvots, ka "Džons beidzot saprata, ka Kombss viņu seksuāli izmantoja, ņemot vērā savu varu un ietekmi pār viņu, jo viņš zināja, ka Džons Dovs vēlējās kļūt par zvaigzni."

Hjūstonas advokāts Tonijs Buzbijs pārstāvēja upuri un vairākus citus prasītājus, kuri pirmdien iesniedza prasības pret apkaunoto mūzikas magnātu. Pagājušajā nedēļā Buzbijs preses konferencē paziņoja, ka vairāk nekā 100 apsūdzētāji esot vērsušies ar apsūdzībām par "izvarošanu, seksuālu vardarbību un seksuālu izmantošanu" pret "Diddy", un vēl vairāki nepilngadīgie ir iesaistīti prasībās, kuras vēl nav iesniegtas.