1dienas
19stundas
30minūtes
06sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Diddy vārds nosaukts 7 jaunās tiesas prāvās; iespējams iesaistītas arī citas slavenības
foto: ZUMAPRESS.com
Kombss atrodas apcietinājumā Ņujorkā, gaidot tiesu.
Slavenības

Diddy vārds nosaukts 7 jaunās tiesas prāvās; iespējams iesaistītas arī citas slavenības

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Pret reperi Šonu "Diddy" Kombsu ir iesniegtas septiņas jaunas civillietas, tostarp divas no apsūdzētājiem, kuri apgalvo, ka bijuši nepilngadīgi, kad mūzikas producents viņus it kā apreibināja un seksuāli uzbruka.

Diddy vārds nosaukts 7 jaunās tiesas prāvās; iespē...

Pirmo reizi gadu ilgajā tiesvedības vilnī pret Kombsu tiek minēti arī citi slavenību vārdi, kuri tiek apsūdzēti par piedalīšanos uzbrukumā, lai gan viņi netiek identificēti vārdā.

Viena apsūdzētāja norāda, ka 2000. gadā, kad viņai bija 13 gadi, viņu limuzīna šoferis uzaicinājis piedalīties MTV Video mūzikas balvu pēcballītē, ko Kombs rīkoja Ņujorkā. Pēc dzēriena lietošanas viņa jutusi nogurumu un meklējusi vietu, kur atgulties. Kombs kopā ar nenosauktu vīriešu kārtas un sieviešu kārtas slavenību ienākuši guļamistabā, kur viņa atpūtās. "Tu esi gatava ballītei!" Kombs teica.

Sūdzībā teikts, ka nenosauktais vīriešu kārtas slavenība izvarojis apsūdzēto, kamēr Kombs un nenosauktā sieviešu kārtas slavenība skatījušies. Tad Kombs izvarojis meiteni, kamēr pārējās divas slavenības to vērojušas.

Kombs noliedzis apsūdzības. "Kombsa kungam un viņa juridiskajai komandai ir pilnīga pārliecība par faktiem, viņu juridiskajām aizstāvības stratēģijām un tiesas procesa integritāti," teica Kombsa advokāti paziņojumā. "Tiesā patiesība triumfēs: Kombsa kungs nekad nav seksuāli uzbrucis nevienam — ne pieaugušajam, ne nepilngadīgajam, ne vīrietim, ne sievietei."

Jaunākajās prāvās, piecas no kurām tika iesniegtas federālajā tiesā Ņujorkā un divas Ņujorkas Augstākajā tiesā pirmdien, ir apsūdzības par izvarošanu, seksuālu uzbrukumu, seksuālu uzmākšanos, uzbrukumu vai nepatiesu ieslodzīšanu, ko Kombss izdarījis no 2000. līdz 2022. gadam Ņujorkā, Losandželosā vai Lasvegasā. Visi it kā notikušie incidenti notika ballītēs, kuras it kā rīkoja Kombss.

Trīs prasītājas ir sievietes un četri vīrieši, kuri iesnieguši prasības. Visi, izņemot vienu, apgalvo, ka viņi tika apreibināti Kombsa rīcības rezultātā. Vēl viens apsūdzētājs norāda, ka viņš bijis 17 gadus vecs topošais mākslinieks 2022. gadā, kad viņš it kā tika apreibināts ballītē un Kombs viņu seksuāli aizskāris. Kombs apgalvojis, ka viņš var puisi padarīt par zvaigzni. 

Šīs prāvas pievienojas citām prāvām pret Kombsu, kuras pagājušajā nedēļā iesniedza Hjūstonā bāzēts advokāts Tonijs Buzbijs un līdzpriekšsēdētājs Endrjū Van Arsdale, kuri iepriekš teica, ka pārstāv vismaz 120 Kombsa it kā cietušos, tostarp nepilngadīgos.

Federālie prokurori apsūdzējuši Kombsu par "kriminālās organizācijas" vadīšanu caur viņa biznesa impēriju, kura nodarbojusies ar cilvēku tirdzniecību, piespiedu darbu, nolaupīšanu un desmitgades ilgu fizisku vardarbību pret sievietēm, starp citiem apsūdzībām. Viņš neatzīst savu vainu federālajās apsūdzībās par cilvēku tirdzniecību, reketa izdarīšanu un transportēšanu nolūkā iesaistīties prostitūcijā.

Kombss atrodas apcietinājumā Ņujorkā, gaidot tiesu, kas paredzēta sāksies maijā.

Diddy ballītes demonstrēja repera ietekmi un popularitāti izklaides un modes industrijā.

Diddy ikoniskās Baltās ballītes – viesu vidū Leonardo Dikaprio, Parisa Hiltone un citi Holivudas spīdekļi

"Baltās ballītes" bija ikoniski un grezni pasākumi, kurus organizēja amerikāņu reperis un producents Šons "Diddy" Kombss. Šīs ballītes kļuva pazīstamas ...