1dienas
19stundas
39minūtes
43sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Bijušais ieslodzītais atklāj, vai Diddy cietumā tiek piešķirtas "īpašas priekšrocības"
foto: Shutterstock
Šons "Diddy" Kombs var saņemt mūža ieslodzījumu.
Slavenības

Bijušais ieslodzītais atklāj, vai Diddy cietumā tiek piešķirtas "īpašas priekšrocības"

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Šons "Diddy" Kombss pašlaik atrodas Metropolitēna aizturēšanas centrā Bruklinā, Ņujorkā, pēc tam, kad pagājušajā mēnesī tika apsūdzēts seksuālajā tirdzniecībā, izspiešanā un personu pārvadāšanā ar mērķi veicināt prostitūciju. Taču vai mūzikas mogulam ir kādas īpašas privilēģijas?

Bijušais ieslodzītais atklāj, vai Diddy cietumā ti...

54 gadus vecais hiphopa magnāts Šons "Diddy" Kombss, kuram tiesnesis atteica iespēju izkļūt no apcietinājuma pret drošības naudu, noraidīja visas apsūdzības un tika arestēts 16. septembrī. Viņš pašlaik gaida savu tiesu.

“Diddy”, kurš ir slavens ar savu ekstravaganto dzīvesveidu, tagad sastopas ar pilnīgi atšķirīgu realitāti aiz restēm, kas rada interesi par to, kā viens no pasaules slavenākajiem cilvēkiem pielāgojas cietuma dzīvei.

Bijušais "Precējies no pirmā acu skatiena" dalībnieks Timotijs Smits, kurš pats izcietis sodu ASV federālajā cietumā, dalījās ieskatos par apstākļiem, ar kādiem, visticamāk, saskaras zvaigzne.

Smits norādīja, ka, neskatoties uz “Diddy” statusu un bagātību, cietuma dzīve nesniedz nekādas priekšrocības. "Federālajā sistēmā viss ir ierobežots. Tu nesaņem nekādas papildu privilēģijas tāpēc, ka esi bagāts. Tev ir pieejamas tikai dažas pamatlietas, piemēram, sporta tērps un kedas no komerciālā veikala, bet tas arī viss. Viņi veic pārmeklējumus, un, ja tu mēģini kaut ko uzkrāt, viņi paņem visu," skaidroja Smits.

Viņš aprakstīja drūmo cietuma vidi, izceļot, ka apsargi izmanto izolācijas taktiku, lai psiholoģiski ietekmētu ieslodzītos. "Viņš ir vadības vienībā, tāpēc nē, viņam nav pieejas citiem ieslodzītajiem," sacīja Smits.

"Cilvēki domā, ka tur ir televizori un radio, bet vietā, kur viņš atrodas, nav nekā, pat ne radio. Tu vari saņemt Bībeli un vienu grāmatu nedēļā. Tas ir viss," Smits paskaidroja.

Turklāt "Diddy" būs ierobežotas iespējas komunicēt ar ārpasauli. "Tev ir atļauts tikai 300 minūtes mēnesī telefonam," atklāja Smits. "Ja tu runā pa telefonu 30 minūtes dienā, pēc 10 dienām tev vairs nebūs pieejama telefona saruna nākamās 20 dienas. Dažreiz tu iztērē minūtes jau pirmajā nedēļā, un tad tev atliek tikai runāt pašam ar sevi."

Saskaņā ar Smita teikto, “Diddy” bagātība nesniegs nekādu priekšrocību labākai attieksmei cietumā. "Pat ja viņš būtu vispārējā populācijā, tur nav nevienas atsevišķas kameras, neviena televizora. Tur būs simts cilvēku tajā blokā, un parasti ir tikai daži televizori, sadalīti pēc rases," viņš paskaidroja.

"Viņa bagātība viņam šeit nepalīdzēs, pilnīgi neko," sacīja Smits, secinot, ka “Diddy” nākotne cietumā izskatās drūma.
 

Diddy ballītes demonstrēja repera ietekmi un popularitāti izklaides un modes industrijā.

Diddy ikoniskās Baltās ballītes – viesu vidū Leonardo Dikaprio, Parisa Hiltone un citi Holivudas spīdekļi

"Baltās ballītes" bija ikoniski un grezni pasākumi, kurus organizēja amerikāņu reperis un producents Šons "Diddy" Kombss. Šīs ballītes kļuva pazīstamas ...