Slavenību fotogrāfe, kura regulāri apmeklēja Diddy greznās ballītes, atklāj aizkulišu noslēpumus
foto: ZUMAPRESS.com
Viena no "Diddy" ballītēm.
Slavenības

Slavenību fotogrāfe, kura regulāri apmeklēja Diddy greznās ballītes, atklāj aizkulišu noslēpumus

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Gadu gaitā reperis Šons "Diddy" Kombs ir kļuvis pazīstams ar to, ka rīko vienas no ekstravagantākajām ballītēm Holivudā – sākot no slavenajām baltajām ballītēm līdz pat mazākām pulcēšanās uz jahtas Senropē. 90. gadu beigās un 2000. gadu sākumā mūzikas magnāts ātri ieguva globālu atpazīstamību ar savām greznajām, slavenībām piepildītajām ballītēm, kurās bieži valdīja pārmērīgs alkohola, narkotiku un kailuma daudzums. Slavenību fotogrāfe Selma Fonseka ir atklājusi, kas īsti notika šajās ballītēs.

Slavenību fotogrāfe, kura regulāri apmeklēja Diddy...

Ekskluzīvā intervijā "Fox News Digital" slavenību fotogrāfe Selma Fonseka, kura savas karjeras laikā apmeklēja "20 līdz 30" Diddy ballītes un, kā ziņots, 1999. gadā atklāja viņa romantiskās attiecības ar dziedātāju un aktrisi Dženiferu Lopesu, pavēra priekškaru uz to, kādas patiesībā bija Diddy ballītes, tostarp atklājot arī kādu "nervus kutinošu" brīdi.

Visas viņa ballītes bija neticamas

Fonseka, kura pirmo reizi satika Diddy viņa dzimšanas dienas ballītē 1998. gadā, aprakstīja šīs ballītes kā "neticamas", ar "labāko ēdienu, labāko mūziku, dzērieniem un izklaidētājiem". Ballītes bieži apmeklēja tādas slavenības kā Eštons Kačers, Dženifera Lopesa, Parisa Hiltone, Meraija Kerija, Ašers, Jay-Z un citi.

"Tās bija kā mini cirks," viņa piebilda. "Lebrons Džeimss reiz teica: "nav ballītes kā Diddy ballīte", un tas tiesa. Bija daudz šampanieša un visa kā cita. Tu varēji iegūt visu, ko vēlējies,” stāsta slavenību fotogrāfe.

Diddy un Dženifera Lopesa bija pāris no 1999. līdz 2001. gadam. Fonseka apgalvo, ka viņa uzņēma pirmo fotogrāfiju, kurā Diddy un Lopesa skūpstās. "Viņš tikko bija iegādājies šo māju Hemptonā, un tur notika baltā ballīte, kur man izdevās nofotografēt viņu un Dženiferu uz balkona skūpstāmies," viņa atcerējās. "Un es pirmā izplatīju ziņas, ka viņi ir kopā, jo bija baumas, bet nevienam nebija pierādījumu."

Fonseka, kura publicējusi divas grāmatas par savu karjeru kā slavenību fotoreportiere, bija aculieciniece tam, kā parasti noritēja Diddy ballītes no sākuma līdz beigām. "Viņš staigāja apkārt, sveicināja visus, saprotiet? Viņš vienmēr bija aktīvs, darīja kaut ko – runāja mikrofonā vai atradās pie DJ pults," viņa atceras. "Tur nebija nekādas slēgtas VIP zonas," viņa piebilda. "Daži cilvēki gāja viesistabā, un bija arī guļamistaba augšā uz balkona. Cilvēki devās tur iekšā, bet ne visi varēja tur iet."

Fonseka, kura atzīmēja, ka "nekad neiegāja iekšā", jo viņa "nekad nebija uzaicināta", sacīja, ka viņai nebija pilnīgi skaidrs, kas tur notika tajā laikā.

Nebija nekas neparasts redzēt sievietes kailas 

"Es nekad neredzēju neko ārkārtēju, tikai to, ka izpildītāji vienmēr bija ļoti seksuāli un pievilcīgi," sacīja Selma Fonseka. "Tur apkārt staigāja geišas. Sievietes ļoti atklātos tērpos pastaigājās un dejoja uz postamentiem. Bet tas viss bija kaut kas, ko viņš vienkārši vēlējās, lai izklaidētu cilvēkus. Esmu redzējusi kailus cilvēkus viņa ballītēs," sacīja Fonseka.

"Es nezinu, vai tur notika "freak-offs"," viņa piebilda. "Bet visur, kur ir bagāti un slaveni cilvēki, ir seksa darbinieki... viņi ir visur. Viņi ir ļoti diskrēti," apgalvoja Fonseka.

Lai gan Fonseka sacīja, ka viņa nav bijusi lieciniece šiem it kā notikušajiem "freak-offs", viņa teica, ka nebija nekas neparasts redzēt sievietes kailas staigājam apkārt. "Kad cilvēki sāka dzert, viss kļuva nedaudz trakāks," turpināja Fonseka. "Dažreiz cilvēki novilka drēbes un devās peldēties baseinā. Tas bija diezgan normāli."

Diddy esot bijis īpašs noteikums attiecībā uz bērniem

Fonseka atcerējās, ka Diddy vienmēr aktīvi piedalījās kā saimnieks, rūpējoties, lai viesiem vienmēr būtu pieejami dzērieni. "Viņš vienmēr nēsāja paplāti un piedāvāja visiem šotus," viņa teica. ""Ecstasy" bija ļoti populārs tajā laikā," viņa piebilda. "Tā bija tāda lieta, ja tu izdzēri dzērienu vai paņēmi tableti, kāds to varēja neievērot."Lielāko daļu laika Diddy ballītes sākās nevainīgi, un tajās bieži piedalījās slavenību bērni. Bet, kad vecākiem tika teikts "nolikt bērnus gulēt," "[tad] viss sāka kļūt traks," sacīja Fonseka.

Kādā ballītē Diddy esot teicis: "Mēs jūs paēdinājām, devām dzērienus. Tagad ir pienācis laiks baudīt dzīvi. Šī ir dzīves svinēšana. Šī ir leģendārā baltā ballīte. Visiem bērniem ir atlikusi viena stunda. Iekārtojieties ērti, bērni, jo pēc tam jums jāiet gulēt. Jums viss būs beidzies. Jo tas pārvērtīsies par kaut ko tādu, uz ko, kad būsiet lielāki, jūs vēlēsieties nākt."

Reiz Diddy licis atdot fotokameru

Lai gan Fonseka teica, ka nekad nav jutusies "nedroši", viņa piedzīvoja "nervus kutinošu" brīdi 2006. gadā vienā no Diddy ballītēm. "Diddy atradās VIP zonā, un es pamanīju, ka viņam blakus bija meitene, kuru es nekad agrāk nebiju redzējusi," stāsta Selma Fonseka. "Es nofotografēju viņu ar meiteni, un viņš teica savam miesassargam: "Paņem viņas kameru!" Miesassargs piegāja pie manis un teica: "Parādi man bildes, "" apgalvo Fonseka.

"Diddy apskatīja bildes un tad viņš tomēr man atdeva kameru," piebilda Fonseka, atzīmējot, ka Diddy nevienu no fotogrāfijām neizdzēsa.

Kad šogad Diddy mājas Losandželosā un Maiami tika pārmeklētas saistībā ar federālu cilvēktirdzniecības izmeklēšanu, Fonseka sacīja, ka viņa nebija pārliecināta, kā reaģēt. "Es nevarētu teikt, ka biju pārsteigta, bet tajā pašā laikā es tomēr tāda biju, jo nekad neko nebiju redzējusi," viņa teica.