Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Kā Breds Pits reaģēja uz meitas atteikšanos no viņa uzvārda?
foto: action press/ Vida Press
Breds Pits un viņa vecākā bioloģiskā meita Šilo.
Slavenības

Kā Breds Pits reaģēja uz meitas atteikšanos no viņa uzvārda?

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Atklāts, kāda bija Holivudas aktiera Breda Pita reakcija uz to, ka viņa vecākā bioloģiskā meita Šilo savā 18. dzimšanas dienā nolīga advokātu, lai oficiāli atteiktos no tēva uzvārda.

Kā Breds Pits reaģēja uz meitas atteikšanos no viņ...

Breds Pits vaino savu bijušo sievu aktrisi Andželinu Džoliju, ka viņa noskaņo kopīgos bērnus pret tēvu, kā rezultātā Šilo oficiāli vēlas atteikties no viņa uzvārda. Izdevums “In Touch Weekly” raksta, ka aktierim šis bijis nepatīkams jaunums, tomēr viņš nav juties pārsteigts, ka meita Šilo nolīgusi advokātu, lai likumīgi mainītu uzvārdu. “Viņam ir sajūta, ka Endžija lēni, bet pārliecinoši noskaņojusi bērnus pret viņu,” publikācijā izteicies kāds aktierim tuvu stāvošs cilvēks, kurš izvēlējies palikt anonīms. “Viņa pavisam noteikti ietekmējusi bērnu lēmumus distancēties no sava tēva,” norādīja paziņa, piebilstot, ka Breds Pits juties “sarūgtināts”, kad uzzinājis par Šilo rīcību.

Andželina Džolija ar meitu Šilo “Maneskin” koncertā Romā

Taču kāds cits informācijas avots programmai “Entertainment Tonight” pastāstījis, ka Džolijai nav bijis ne jausmas, ko Šilo iecerējusi, jo meita “noalgojusi sev advokātu un pati par to samaksājusi, Endžijai neko nezinot, tāpēc viņa nevar to komentēt”.

Arī slavenību žurnāls “People” rakstīja par Pita reakciju uz Šilo lēmumu. Publikācijā teikts, ka Pits patiešām mīl savu meitu Šilo, tāpēc viņas spertais solis tēvu ļoti sarūgtinājis. “Viņš visu zina un ir ļoti sarūgtināts, ka Šilo atteikusies no viņa uzvārda,” komentējis avots. “Viņš nekad nebija izjutis lielāku prieku kā tad, kad viņa piedzima. Viņš vienmēr gribēja meitu. Atgādinājumi, ka viņš ir zaudējis bērnus, Bredam, protams, nav viegli pieņemami. Viņš mīl savus bērnus un ilgojas pēc tiem. Tas ir ļoti skumji,” apliecinājis zinātājs.

Džolijas meita Šilo īso zēngalviņu nokrāsojusi rozīgā tonī. 2023. gada augusts

Andželina Džolija un Breds Pits ar skandālu izšķīrās 2016. gadā un kopš tā laika juridiski tiesājas par bērnu aizbildniecību, taču tagad šiem ķīviņiem zūd jēga. Četri no pāra sešiem bērniem jau sasnieguši pilngadību un var bez tiesas lemt, kā veidot attiecības ar tēvu. Šķirtajam pārim ir seši kopīgi bērni – Medokss (22), Pakss (20), Zahara (19), Šilo (18) un dvīņi Vivjena un Nokss (15). Pieprasījumu atteikties no tēva uzvārda Šilo oficiālai izskatīšanai iesniedza savā 18. dzimšanas dienā, kas bija 27. maijā.